ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Λοβέρδος θέλει να παραιτηθεί ο Χατζηδάκης.

Την παραίτηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ζήτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, υποστηρίζοντας ότι... ενέπλεξε την ελληνική κοινωνία σε μία άνευ λόγου περιπέτεια, ενώ κατέστησε οιονεί μνημονιακή υποχρέωση θέματα που δεν έπρεπε.

Ο κ. Λοβέρδος, δήλωσε ότι ο ίδιος θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι οι νέες ρυθμίσεις που έγιναν κατόπιν παρεμβάσεων άλλων υπουργών, δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο που δεν επιτρέπουν στον κ. Χατζηδάκη να παραμείνει στη θέση του.

«Χατζηδάκης ρώτησε, Χατζηδάκης απάντησε, Χατζηδάκης αξιολόγησε. Ενέπλεξε όλη την ελληνική πολιτική σκηνή σε μια περιπέτεια άνευ λόγου και τώρα, με πρωτοβουλία του κ. Τσαυτάρη που άλλαξε το πλαίσιο, είναι μείζον θέμα η παραμονή του στην κυβέρνηση, πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του» υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος.

Αφορμή ήταν η συζήτηση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών στην οποία ο κ. Λοβέρδος θέλησε ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών να ξεκαθαρίσει, όπως είπε, τη θέση του για αυτό το θέμα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.