ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση!!

Για απαλλαγή του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» από φόρους, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και σε μια δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης...
τονίζει ότι «αποτελεί μαύρη κηλίδα για το πολιτικό σύστημα, η υπερψήφιση των τροπολογιών αυτών, ειδικά σε περίοδο που οι πολίτες στενάζουν κάτω από τη βάρβαρη φορολογική πολιτική των χαρατσιών, των κατασχέσεων και της άδικης φορολογικής πολιτικής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «η υπερψήφιση χθες από την κυβερνητική πλειοψηφία των σκανδαλωδών τροπολογιών, με τις οποίες χαρίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια σε φοροφυγάδες και απαλλάσσουν το ιδιωτικό αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από φόρους, αποκαλύπτουν με τον πλέον σαφή τρόπο, την διαπλοκή της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Είναι δε η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα «που θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα χρήματα»».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι έχει φέρει το όλο θέμα στη Βουλή με ερώτηση βουλευτών του από τις 29.8.2013, ερώτηση στην οποία ουσιαστικά ποτέ δεν απάντησαν και ποτέ δεν προσκόμισαν τα στοιχεία που είχαν ζητηθεί. Ήταν, προσθέτει η ανακοίνωση, μέρος του σχεδιασμού, ο οποίος εξελίχθηκε με προσπάθειες κατάθεσης της τροπολογίας για τις «τριγωνικές» συναλλαγές στους Ν. 4211/13 και 4225/14, όπου και αναγκάστηκαν να τις αποσύρουν μετά την σχετική κατακραυγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει ότι θα λάβει πρωτοβουλίες «για την αποκάλυψη του γκρίζου σκηνικού, των πρωταγωνιστών του και όσων επιλέγουν (ακόμη και τώρα) να εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα και όχι τις ανάγκες της κοινωνίας».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.