ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

"Να σπάσει η σιωπή και να απομακρυνθεί η οικογένεια", λένε στο Αντισκάρι!!

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Αντισκάρι η ανοικτή σύσκεψη των φορέων με τη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού που θορυβημένο παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά το μακελειό με τις μαγκούρες που είχε θύμα τον...
51χρονο Κωστή Προβιδάκη πριν από μία εβδομάδα. Στη σύσκεψη αυτή πήγαν από το Ηράκλειο ο αστυνομικός διευθυντής ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο βοηθός του Γενικού Κρήτης, ταξίαρχος Γιώργος Σκανδαλάκης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ηρακλείου, υπεύθυνος για θέματα Μεσαράς, Τηλέμαχος Πανταγάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη, ο αντιδήμαρχος της Γιάννης Φασομυτάκης, καθώς και ο Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος.

Οι φορείς άκουσαν μεν τα προβλήματα και τα παράπονα των κατοίκων ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία από την πλευρά της επεσήμανε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα που θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της υπόθεσης – που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη- θα ληφθούν μέτρα ωστόσο θα χρειαστεί και ο κόσμος να τηρήσει μία διαφορετική στάση χωρίς παρεμβάσεις και με στοιχεία που θα πρέπει να πάψουν να μένουν στα λόγια ... Η ΕΛΑΣ ξεκαθάρισε ότι με τη σιωπή και χωρίς καταθέσεις καμία υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει. Από την πλευρά του ο κόσμος ζήτησε την απομάκρυνση της οικογένειας που επί σειρά ετών δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα στην περιοχή και μάλιστα για το λόγο αυτό άρχισε και τη συγκέντρωση υπογραφών.

irakliolive.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.