ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Μα πόσο τέρας φαντάζονταν ότι μπορεί να ήμουν!!

Δέσποινα Βανδή: Η καριέρα γίνεται μέσα από τα τραγούδια

«Μα πόσο τέρας φαντάζονταν ότι μπορεί να ήμουν;»Για το «The Voice» και την παρουσίαση της Eurovision μίλησε η Δέσποινα Βανδή και παραδέχθηκε ότι η συμμετοχή της και στα δύο έκανε καλό στην εικόνα της. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και παραδέχτηκε ότι η άποψη του κόσμου για εκείνη έχει αλλάξει πολύ. «Ναι, το ακούω από πάρα πολύ κόσμο και με αιφνιδιάζει ευχάριστα και δυσάρεστα. Ευχάριστα γιατί έτσι ήμουν πάντα, αλλά δεν το έβλεπε κανείς αυτό; Και δυσάρεστα γιατί σκέφτομαι: “Μα πόσο τέρας φαντάζονταν ότι μπορεί να ήμουνα;”. Δεν ξέρω τι πραγματικά έφταιγε, σίγουρα θα έφταιξα κι εγώ σε όλο αυτό, έχω ευθύνες, αλλά δεν το έχω αξιολογήσει ακόμα το πόσο μπορεί να έφταιγα εγώ».

Απάντησε δε και σε όσους έχουν πει ότι το «The Voice» έσωσε ένα «πουσάρισμα» στην καριέρα της. «Η τηλεόραση δεν μπορεί να σου δώσει πουσάρισμα, παρά μόνο δημοφιλία - και αυτή την έχω πάρα πολλά χρόνια τώρα. Μια επικαιρότητα, όμως, το δέχομαι ότι μπορεί να σου δώσει. Αλλά αυτό δε διατηρεί μία καριέρα. Η καριέρα γίνεται μέσα από τα τραγούδια», είπε.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.