ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

"Η μητέρα μου φοβόταν μην αρρωστήσω από τη θλίψη μου"

Πριν από περίπου ένα χρόνο, δέχθηκε επίθεση από μερίδα του Τύπου, όταν τη φωτογράφισαν ως την πρώην εστεμμένη Ελληνίδα, που συνελήφθη να εκδίδεται στη Βουλγαρία.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Αντωνία Καλλιμούκου μίλησε για την περιπέτειά της με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα, αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της.
Αναφερόμενη στο κατά πόσο την άλλαξε το περιστατικό, δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Joy: «Με άλλαξε. Τα περιμένω όλα από όλους. Με έκανε να δω τα πράγματα λίγο πιο επιφυλακτικά. Ήμουν που ήμουν καχύποπτη, τώρα έχω γίνει λίγο περισσότερο. Αλλά έγινα και πιο δυνατή».
Και συνέχισε, σχετικά με την αντίδρασή της όταν πληροφορήθηκε, τότε, τις φήμες:
«Στην αρχή γέλαγα, μετά έλεγα αποκλείεται να το πιστέψει κάποιος που με γνωρίζει. Μετά είχα έναν πανικό του τι πρέπει να κάνω και πώς να το αντιμετωπίσω. Έπρεπε να είμαι ψύχραιμη. Η ψυχραιμία δεν ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου. Έπρεπε να κλείσω στόματα γιατί εργάζομαι κάπου, έχω μία οικογένεια. Η μαμά μου ήταν η πιο ψύχραιμη. Το μόνο που φοβόταν ήταν να μην αρρωστήσω, να μην στενοχωρηθώ».
Αποκάλυψε, επίσης, με ποιον τρόπο αντιμετώπισε τη «λάσπη» που δέχτηκε: «Έχω ξεκινήσει από τότε τις νομικές διαδικασίες. Είναι πολύ χρονοβόρα όλα αυτά. Έχει να κάνει και με το διαδίκτυο, που πέφτεις σε κάποια εμπόδια, αλλά όσο μπορώ, θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για να φτάσω στο αποτέλεσμα που θέλω».
 
Το μοντέλο – παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της:
«Θέλω να σου πω ότι εμένα δεν μου κοστίζει όταν πάρω τα πράγματα μου και φύγω από μια σχέση. Εμένα μου κοστίζει πριν. Όταν τελειώσει, όμως, κάτι για μένα, είναι οριστικό».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.