ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Κύπρος βρίσκεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τον Χ. Γεωργιάδη!!

Λευκωσία: Η Κύπρος έχει ακόμα φυσικά προβλήματα, αλλά ότι βρίσκεται εκτός του κινδύνου στον οποίο... είχε βρεθεί όταν ξέσπασε η κρίση, δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt».

Στη συνέντευξη υπό τον τίτλο «Είμαστε εκτός κινδύνου», ο Χάρης Γεωργιάδης τονίζει πως το πρόγραμμα εξυγίανσης προχωρά και ότι οι περισσότεροι στόχοι έχουν επιτευχθεί, ενώ τον ερχόμενο χρόνο αναμένει επιστροφή στην ανάπτυξη παρά την υψηλή ανεργία και τη συρρίκνωση της οικονομίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελληνικής υπηρεσίας της Deutsche Welle, στην ερώτηση γιατί στην Κύπρο, σε αντίθεση με την Ελλάδα, δεν υπήρξαν μαζικές διαδηλώσεις, ο κ. Γεωργιάδης απαντά: «Πιστεύω πως υπάρχει γενικότερα η άποψη ότι η Κύπρος βρέθηκε σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση, έγιναν σοβαρά λάθη. Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι έπρεπε οι ίδιοι να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Στην Κύπρο δεν υπάρχει κανένα αντιευρωπαϊκό κλίμα, ούτε καν κλίμα κατά της τρόικας. Εμείς επιτρέψαμε να γίνουν αυτά τα λάθη και τώρα είναι δική μας ευθύνη να τα διορθώσουμε. Και οι προηγούμενοι μήνες έδειξαν πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Θα τα καταφέρουμε».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.