ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αλέξανδρος Κατσαντώνης: γιατί αποκλήρωσε την κόρη του!!

Αλέξανδρος Κατσαντώνης: γιατί αποκλήρωσε την κόρη του
Γιατί αποκλήρωσε τη μοναχοκόρη του ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης; Πού άφησε την περιουσία του;
Άνοιξαν οι δύο διαθήκες του αείμνηστου καθηγητή Ποινικού Δικαίου και δικηγόρου Αλέξανδρου Κατσαντώνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.
Οι διαθήκες του Αλέξανδρου Κατσαντώνη συντάχθηκαν το 2011 και 2013, μέσα στις οποίες ο πασίγνωστος Έλληνας έκανε τον απολογισμό της ζωής του, ενώ αποκήρυξε τα μέλη της οικογένειάς του.
Μέσα στη διαθήκη του, ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης φάνηκε πως έφυγε απογοητευμένος από την οικογένειά του, γεγονός που τον οδήγησε να αποκληρώσει τη μονάκριβη κόρη του και να κληροδοτήσει ολόκληρη την κινητή και ακίνητη περιουσία του στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Ωστόσο, παρά το γεγονός της αποκλήρωσης της κόρης του, ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης άφησε στη σύζυγο του Λίντα Κατσαντώνη, την επικαρπία πέντε μαγαζιών του επί της οδού Περικλέους στην Αθήνα, τα οποία μετά τον θάνατο της επιθυμεί να περιέλθουν και αυτά στο παραπάνω ίδρυμα.
ADVERTISEMENT
Ο λόγος, που ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης δεν άφησε τμήμα της περιουσίας του στην κόρη του, φέρεται να είναι οι ανύπαρκτες έως άσχημες σχέσεις, που είχαν οι δύο τους τα τελευταία χρόνια, ενώ απόσπασμα της διαθήκης που εξασφάλισε το περιοδικό Full Life αναφέρει πως «η μεταχείριση μου από την κόρη μου με έφερε πολλές φορές σε απόγνωση, όταν ύστερα από σειρά εμφραγμάτων δεν είχα κοντά μου το μοναδικό μου παιδί. Πέραν δε της συναισθηματικής βαρύτητας του γεγονότος, παρέμεινα και ουσιαστικά αβοήθητος λαμβανομένου υπ” όψιν ότι η σύζυγος μου είναι εξίσου υπερήλιξ, κυρίως όμως έχει σε μεγάλο βαθμό μειωμένη την όραση της και έχει χάσει σχεδόν εξ[“ολοκλήρου την ακοή της, με αποτέλεσμα, παρά την καλή, της θέληση και προσπάθεια, να αντιμετωπίζω τη δίνη τριών εμφραγμάτων με την βοήθεια προσώπων όπως η πρώην γραμματέας μου, μία παραδουλεύτρα και ο εκάστοτε οδηγός μου».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.