ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Αβραμόπουλος "προσέλαβε" τον Πάγκαλο!!


Το είδαμε κι αυτό! Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος "προσέλαβε" τον "μαζί τα φάγαμε" Θόδωρο Πάγκαλο για  να εκπροσωπήσει (!!!) την ελληνική προεδρία στη συνεδρίαση της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ.
Ο τέως υπουργός και "υμνητής" - εδώ και πολλούς μήνες - της κυβέρνησης του Αντ. Σαμαρά, αποδέχτηκε, με μεγάλη χαρά όπως μαθαίνουμε, τη "δουλειά",  μετά από αίτημα του υπουργού Άμυνας. Ο Δ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε στο Πεντάγωνο, τη Δευτέρα,  με τον τέως υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρο Πάγκαλο και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον κ. Πάγκαλο, να εκπροσωπήσει την ελληνική Προεδρία στη στρατιωτική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνέρχεται στις 12 Μαρτίου 2014 στις Βρυξέλλες. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στη συνάντηση αυτή κατά παράδοση, προσκαλείται σε γεύμα εργασίας μία προσωπικότητα της δημόσιας και πολιτικής ζωής της προεδρεύουσας χώρας και συμμετέχει ως κύριος ομιλητής, παρουσιάζοντας απόψεις που αφορούν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε θέματα γεωπολιτικής και στρατηγικής. Ο εκπρόσωπος της προεδρεύουσας χώρας στη συνάντηση αυτή, είθισται να μην κατέχει κυβερνητική θέση, αλλά να έχει εγνωσμένη εμπειρία και συμβολή στα δημόσια πράγματα της χώρας του, καθώς και να έχει υπηρετήσει σε θέσεις κυβερνητικής ευθύνης στους τομείς αυτούς. Τα θέματα που θα απασχολήσουν το γεύμα εργασίας, είναι η ευρωπαϊκή αμυντική ολοκλήρωση, η ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια, καθώς και η δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής συμβολής για την παγκόσμια σταθερότητα».
Στη συνάντηση συμμετέχουν στρατιωτικοί αντιπρόσωποι των χωρών μελών της ΕΕ, καθώς και εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής υπηρεσίας εξωτερικής δράσης, της επιτροπής και του συμβουλίου.
Για την ιστορία θυμίζουμε πως ο Πάγκαλος ήταν αυτός που το 1994 "εκτόξευσε" πολιτικά τον Δ. Αβραμόπουλο, όταν τον είχε αποκαλέσει "ο κύριος τίποτα". Η συνέχεια γνωστή: ο Αβραμόπουλος διέλυσε, το 1994, τον Πάγκαλο στη μάχη της Αθήνας και έγινε ο νεότερος σε ηλικία δήμαρχος της πόλεως των Αθηνών. Προφανώς ο Αβραμόπουλος δεν ξέχασε το δώρο που του έκανε πριν από 20 χρόνια ο Πάγκαλος κι έτσι αποφάσισε να του το ανταποδώσει, εν μέρει και με διπλωματικό τρόπο, στέλνοντάς τον ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στη στρατιωτική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συμπέρασμα: κανείς πολιτικός δεν χάνεται σε αυτή τη χώρα. 
ΥΓ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως από τόσες προσωπικότητες που έχει αυτή η χώρα, η κυβέρνηση επέλεξε τον Πάγκαλο...

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.