ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Το διαβόητο τρομοκράτη Ουμάροφ καλούν οι Ουκρανοί εθνικιστές!!

Ο επικεφαλής του Δεξιού Τομέα Ντμίτρι Γιάρος κάλεσε τον Ουμάροφ να αναλάβει δράση κατά της Ρωσίας με ανάρτηση στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης VKontakte.

Οπως αναφέρεται στην ανάρτηση: «πολλοί ένοπλοι Ουκρανοί στήριξαν τους Τσετσένους μαχητές στον αγώνα τους κατά των Ρώσων και τώρα ήρθε η ώρα να στηρίξουν αυτοί την Ουκρανία».
Στη συνέχεια στο μήνυμα που υπογράφει ο Γιάρος καλεί τον Ουμάροφ να «ξεκινήσει τον αγώνα του και να αδράξει τη μοναδική ευκαιρία του να νικήσει τη Ρωσία».
Το ουκρανικό εθνικιστικό κόμμα Σβομπόντα (Ελευθερία) και το ακροδεξιό κόμμα Πράβι Σέκτορ (Δεξιός Τομέας), που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων στην Ουκρανία, έχει καλέσει γενική κινητοποίηση, μετά την έγκριση του αιτήματος Πούτιν για στρατεύματα στην Κριμαία.
«Αυτός είναι ο πόλεμος! Η ουκρανική κοινωνία πρέπει να κινητοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό» ανέφερε το Σβομπόντα σε μία ανακοίνωση όπου καλούσε τον μεταβατικό πρόεδρο Αλεξάντρε Τουρτσίνοφ να θεωρήσει ότι η χώρα βρίσκεται «σε εμπόλεμη κατάσταση» και να «ξεκινήσει μια γενική κινητοποίηση».
Το κόμμα Δεξιός Τομέας, ένα ακροδεξιό κόμμα που πρωταγωνίστησε κατά τη διάρκεια των φονικών συγκρούσεων μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας τις τελευταίες αυτές εβδομάδες στο Κίεβο κάλεσε, από την πλευρά του, τους υποστηρικτές του να «κινητοποιηθούν και να πάρουν επειγόντως τα όπλα» μπροστά στο ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επέμβασης της Μόσχας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.