ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νίκολιτς: «Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ»

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς αποσαφήνισε ότι δεν σκοπεύει να υποβάλει παραίτηση απαντώντας σε δηλώσεις του πρωθυπουργού...
και αρχηγού του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας (SPS) Ίβιτσα Ντάτσιτς, ο οποίος είπε ότι οι προεδρικές εκλογές είναι αναγκαίες στη χώρα.

Ο κ. Νίκολιτς σε δηλώσεις του στον κρατικό σερβικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό RTS είπε ότι με τη δήλωση του ο κ. Ντάτσιτς φάνηκε "λίγο επιπόλαιος ή ενοχλημένος".

"Μίλησε με τον κ. Ντάτσιτς μετά τη δήλωσή του. Με ρώτησε τι κάνω και εγώ του απάντησα: ετοιμάζομαι για πρόωρες προεδρικές εκλογές, τις οποίες ζητάς εσύ" είπε ο πρόεδρος της Σερβίας αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σέρβο πρωθυπουργό.

"Τότε μου είπε ότι δεν εννοούσε αυτό, αλλά πως εξέφρασε τη θέση ότι πρέπει να υπάρξει ένα σύστημα, βάσει του οποίου θα διεξάγονται οι εκλογές και εγώ του απάντησα ότι το σύστημα υπάρχει- για την κυβέρνηση διεξάγονται εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια, για τον πρόεδρο κάθε πέντε χρόνια" τόνισε ο κ. Νίκολιτς.

"Δεν παραβίασα το Σύνταγμα και θεωρώ ότι εκτελώ άριστα τα καθήκοντά μου" ανέφερε ο πρόεδρος της Σερβίας προσθέτοντας ότι εκτός από την κριτική στην εμφάνισή του, κανένας δεν μπορεί να έχει ενστάσεις για το πώς ασκεί τα καθήκοντά του.

Ο κ. Νίκολιτς υπογράμμισε ότι σε όλο τον κόσμο εκπροσωπεί τη Σερβία, τις ιδέες που υποστηρίζει η κυβέρνηση και επιστρέφει με τη διαπίστωση ότι υπάρχουν θετικές εκτιμήσεις για τη χώρα, για ό,τι έχει επιτύχει η χώρα τα τελευταία 2,5 χρόνια.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.