ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δορυφόρος της Κίνας εντόπισε τρία μεγάλα αντικείμενα στη θάλασσα - Ίσως να είναι τα συντρίμμια του εξαφανισμένου Boeing!!

Ένας δορυφόρος της Κίνας που εξετάζει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing της Malaysia Airlines 370 δείχνει εικόνες από αντικείμενα που επιπλέουν σε θαλάσσια περιοχή της Νότιας Κίνας. 


Συγκεκριμένα ο δορυφόρος εντόπισε τρία αντικείμενα και μάλιστα απέστειλε και τις συγκεκριμένες φωτογραφίες οι οποίες ελήφθησαν την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης του αεροπλάνου, αλλά δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας μέχει σήμερα. 

Όπως αναφέρει το CNN τα συγκεκριμένα αντικείμενα δεν είναι σε καμία περίπτωση μικρά και είναι σε μέγεθος το ένα 13 επί 18 μέτρα, το δεύτερο 14 επί 19 μέτρα και το τρίτο κομμάτι 24 επί 22 μέτρα. 

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που έχει ανακοινωθεί πως εντοπίστηκαν κάποια αντικείμενα ή πετρελαιοκηλίδες που θα μπορούσαν να συνδέονται με την εξαφάνιση του συγκεκριμένου πλοίου. Ωστόσο, αυτή η είδηση έρχεται την ίδια ημέρα που οι αρχές ανακοίνωσαν πως αυξάνουν την περιοχή ερευνών σε 27.000 τετραγωνικά ναυτικά μίλια.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.