ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φωτογραφία του κυβερνήτη του εξαφανισμένου Boeing με μπλούζα που γράφει επάνω "Η Δημοκρατία είναι νεκρή!!

Νέα σενάρια έχει πυροδοτήσει μία φωτογραφία του κυβερνήτη του εξαφανισμένου Boeing, στην οποία ο ίδιος εικονίζεται να φορά μία μπλούζα με πολιτικό μήνυμα.

«Democracy is dead» (Η Δημοκρατία είναι νεκρή) είναι το μήνυμα που αναγράφεται στη μπλούζα του πιλότου του αεροσκάφους της Malaysia Airlines. Συνδυάζοντας την πληροφορία ότι ο κυβερνήτης, Zaharie Ahmad Shah, είναι φανατικός υποστηρικτής του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Anwar Ibrahim, οι ερευνητές οδηγούνται στο ενδεχόμενο σενάριο ότι «θα μπορούσε ο ίδιος να έχει καταλάβει το αεροπλάνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας».

Η εν λόγω εκδοχή, ενισχύεται από το γεγονός ότι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης φυλακίστηκε «για ομοφυλοφιλία» λίγο πριν από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing.

Επιπλέον, όπως έχει γίνει γνωστό, η σύζυγος του κυβερνήτη με τα τρία τους παιδιά, μετακόμισε μία ημέρα πριν την εξαφάνιση του αεροπλάνου.

Το FBI λοιπόν, δεν αποκλείει την πιθανότητα ο «πειρατής» να είναι ο ίδιος ο πιλότος ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους, ενδεχομένως οι επιβάτες να κρατούνται σε άγνωστη τοποθεσία.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.