ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Malaysia Airlines Boeing: δεν έπεσε, πού είναι οι 239 επιβάτες. Εξελίξεις!!

Malaysia Airlines Boeing: δεν έπεσε, πού είναι οι 239 επιβάτες. Εξελίξεις
Ποια είναι τα νέα στοιχεία και οι τελευταίες εξελίξεις για το Boeing της εταιρίας Malaysia Airlines; Διαβάστε τι έδειξε το ραντάρ.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εξαφάνιση του Boeing 777 της Malaysia Airlines. Πιο συγκεκριμένα, δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι αποκάλυψαν στο ABC πως οι ΗΠΑ πιστεύουν πως η απενεργοποίηση των δύο συστημάτων επικοινωνίας του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών, συνέβη σε διαφορετική στιγμή. Ο ένας από τους δύο μάλιστα, δηλώνει πως αυτό δείχνει ότι το αεροπλάνο δεν έπεσε λόγω μιας καταστροφικής αιτίας.
Σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις το σύστημα υποβολής στοιχείων, έκλεισε πρώτο και 14 λεπτά αργότερα, έκλεισε ο αναμεταδότης που μεταδίδει θέση και το υψόμετρο.
Αυτό δείχνει ότι μπορεί κάλλιστα να ήταν μια σκόπιμη πράξη, είπε στο ABC News σύμβουλος αεροπορίας John Nance. Οι αμερικανοί ερευνητές τόνισαν επίσης στο ABC ότι τα δύο συστήματα επικοινωνίας έκλεισαν με παρέμβαση χειριστή.
Η ομάδα των αμερικανών «είναι πεπεισμένη πως υπήρξε παρέμβαση του χειριστή», ανέφερε μια πηγή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να μην υπήρξε κάποιο ατύχημα ή μια καταστροφική δυσλειτουργία που να εξαφάνισε το αεροπλάνο από τον ουρανό.
Χθες, μάλιστα, αποδείχτηκε πως το Boeing πετούσε ακόμη κι όταν το στίγμα του χάθηκε από τα ραντάρ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κάποιος έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροπλάνου
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, δυο αξιωματικοί των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι κάποιος, μέσα από το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines, έκλεισε σκοπίμως τα δυο συστήματα επικοινωνίας
Όπως μεταδίδουν το ABC News και η Daily Mail, πιθανότατα πρόκειται για ενέργεια κάποιου που βρισκόταν μέσα στο χαμένο αεροσκάφος.
Οι ειδικοί από τις ΗΠΑ φαίνεται ότι οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα καθώς διαθέτουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι τα δύο συστήματα δεδομένων, το data reporting σύστημα και το transponder που δίνει στίγμα στα ραντάρ εδάφους έκλεισαν σε διαφορετικές χρονικές φάσεις.
Το πρώτο εκτιμάται ότι έκλεισε στις 1:07 τα ξημερώματα, ενώ το δεύτερο 14 λεπτά αργότερα, στις 1:21.
Η πηγή αναφέρει ότι κάτι τέτοιο πιθανότατα αποκλείει το ενδεχόμενο ατυχήματος ή κάποιας βλάβης στο αγνοούμενο Boeing.
Οι Αμερικανοί αποκτούν πιο ενεργό ρόλο  στις έρευνες μετά τη διάψευση από τις αρχές της Μαλαισίας ότι το αεροπλάνο πετούσε για περίπου τέσσερις ώρες μετά το τελευταίο στίγμα και όπως είχε μεταδώσει το απόγευμα της Πέμπτης το δίκτυο του Sky News.
Eντείνονται οι έρευνες στον Ινδικό ωκεανό και σε πιο βαθιά νερά, μεταδίδει το CNN.
Αμερικανικά στρατιωτικά πλοία και αεροπλάνα μετέχουν πλέον ενεργά στις έρευνες που διεξάγει η κυβέρνηση της Μαλαισίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, υπάρχουν ενδείξεις ότι το αεροπλάνο έχει πέσει στον Ινδικό Ωκεανό.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.