ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στην Αθήνα φαρμακοποιoί και ιδιοκτήτες ταξί της Αχαΐας και της υπόλοιπης Δυτικής Ελλάδας [video]

Στην Αθήνα μεταφέρεται σήμερα το μέτωπο των φαρμακοποιών της Αχαΐας και της υπόλοιπης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και των ιδιοκτητών ταξί...
με την κυβέρνηση σε μια απέλπιδα προσπάθεια ανατροπής της ειλημμένης απόφασης με την οποία οδηγείται σε αφανισμό το επάγγελμα του Φαρμακοποιού και του αυτοκινητιστή.

Τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας θα αναχωρήσουν στις 11.30 το πρωϊ από τα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου με λεωφορεία για την Αθήνα με πρόθεση να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό της βουλής.

Μία ώρα νωρίτερα οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας αναχωρούν από το Πελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας με λεωφορεία για την Αθήνα ενώ συγχρόνως για εικοσιτέσσερις ώρες κατεβάζουν ‘σημαία» στα ταξί πραγματοποιώντας 24ωρη απεργία.

Οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας θα πάρουν μέρος στη συγκέντρωση έξω από το σύνταγμα διαμαρτυρόμενοι για την εξαφάνιση του κλάδου μέσω της εκχώρησης του μεταφορικού έργου σε εταιρείες ενοικιάσεων, ξενοδοχειακές μονάδες και ιδιώτες οι οποίοι θα μπορούν να μισθώνουν ακόμα και δίκυκλα αλλά και για το ‘τσουνάμι» κατασχέσεων για οφειλές προς τον ΟΑΕΕ.


patrastimes.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.