ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φρίκη στην Κίνα! Ανατίναξε την ερωμένη του επειδή έμεινε έγκυος.(ΦΩΤΟ)

Fire: The tank was ignited while the couple were in a car, driving away from their home in Guandong Province in South ChinaΈνα απίστευτο δράμα εκτυλίχθηκε στην Κίνα όπου ο 36χρονος Li Moulian είχε σχέση της μιας βραδιάς με την 21χρονη Xu Fan, η οποία έμεινε έγκυος.

Μετά τη γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης οι δυο τους είχαν αποφασίσει να μείνουν μαζί στην επαρχία της Guandong .

Ξαφνικά, ενώ η 21χρονη βρισκόταν στο κρεβάτι της, ο Moulian της επιτέθηκε, την τράβηξε έξω από το σπίτι και την πήγε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια της έδεσε ένα δοχείο με βενζίνη στην πλάτη, στο οποίο έβαλε φωτιά, την ίδια ώρα που είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και ερχόταν να την σώσει!

Από την μεγάλη έκρηξη, από την οποία εκτινάχθηκαν αρκετά μέτρα, τραυματίσθηκαν πολύ σοβαρά και οι δύο εραστές της μιας βραδιάς, οι οποίοι νοσηλεύονται δίπλα-δίπλα, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ενώ το ευτύχημα τουλάχιστον είναι ότι το έμβρυο εξακολουθεί να βρίσκεται εν ζωή.
Brutal: Mother-to-be Xu Fan, 21, (pictured on the floor) suffered severe burns after her boyfriend attached a gas canister to her back and ignited it.
Treatment: The couple lay side-by-side in a Chinese hospital suffering from serious burns


 


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.