ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του πατέρα μου»

«Η ιατρική διάγνωση μας αφήνει ελπίδες αλλά...»...


Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για την υγεία του πατέρα του Αντώνη Βαρδή και τον τρόπο που το αντιμετωπίζει

«Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει κάποιος όλο αυτό. Μαθαίνω. Ο πατέρας μου πριν από είκοσι χρόνια είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα, όταν ήμουν έφηβος. Τώρα που υπάρχει μια διαφορετική νοοτροπία στο κεφάλι μου και λογική προσπαθώ να το διαχειριστώ.

Όχι μόνο με βάση με το τι περνάει ο πατέρας που που είμαι δίπλα του και προσπαθώ να τον βοηθήσω ψυχολογικά, αλλά και με αυτά που μαθαίνω από επιστήμονες και γιατρούς, από ανθρώπους που θέλουν να πουν τη γνώμη τους που δεν θα έπρεπε, όσο και από ειδήμονες. Προσπαθώ αυτό να το διαχειριστώ. Είναι ψυχοφθόρο. Όταν συνέβη, ο πατέρας μου μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν πολύ καλό μας φίλο τον Βασίλη τον Γιαννόπουλο. Κάποια στιγμή κόμπλαρε, έχασε την ομιλία του για μερικά λεπτά.

Και με πήρε ο Βασίλης ο Γιαννόπουλος και μου λέει «Γιάννη ανέβα πάνω κάτι συνέβη στον πατέρα σου. ¨Εχασε την ομιλία του. Αυτό που είχε ήταν στο νεύρο της ομιλίας. Ο πατέρας μου είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, του το λέω καθημερινά. Η ιατρική διάγνωση είναι κάτι που μας αφήνει πάρα πολλές ελπίδες αλλά επειδή ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, είναι κάτι που πρέπει να το παλέψει και ο ίδιος. Για πολλά πράγματα φοβάμαι, τον τελευταίο χρόνοα φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του πατέρα μου»

Δείτε όλα όσα είπε στο Αποκαλυπτικά:
zappit.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.