ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Kim Jong-Un: «Να προετοιμάζεστε για επικείμενη σύγκρουση με τις ΗΠΑ...

Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Kim Jong-Un κάλεσε σήμερα τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του να είναι έτοιμες για επικείμενη σύγκρουση με τις ΗΠΑ, αναφέρουν τα βορειοκορεατικά ΜΜΕ καθώς η χώρα ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν για μια νέα πυρηνική δοκιμή.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama προειδοποίησε το καθεστώς της Pyongyang και ενόψει της επίσκεψής του στη Νότια Κορέα για νέες σκληρότερες κυρώσεις εάν προχωρήσει στην πυρηνική δοκιμή.

Ο Kim Jong-Un έκανε τη δήλωση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μονάδα πυροβολικού του Στρατού την Παρασκευή όπου παρακολούθησε γυμνάσια.

«Ο αγαπητός ανώτατος ηγέτης Kim Jong-Un είπε ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να προετοιμαζόμαστε για μάχη, ενόψει της επικείμενης ένοπλης σύγκρουσης με τις ΗΠΑ» ανέφερε σχετικά το KCNA.

But after watching a shelling drill by an artillery sub-unit on Friday, he upbraided soldiers for their lax approach, the Korean Central News Agency (KCNA) said.

Όπως ανέφερε το KCNA ο Kim αφού πρώτα διέταξε τη μονάδα να λάβει θέση μάχης στη συνέχεια έδωσε την εντολή για την πραγματοποίηση βολών, κάπου στη Β. Κορέα χωρίς να αναφέρεται το ακριβές σημείο.

Ο αγαπητός ηγέτης έκανε και παρατηρήσεις στη μονάδα γιατί απέτυχε να κάνει καλή προετοιμασία για τη βολή, αναφέρθηκε στην ίδια ανακοίνωση του KCNA. Το τι σημαίνει αυτό βέβαια για τον επικεφαλής της μονάδας είναι προφανές.

Μάλιστα κατηγόρησε για έλλειψη ενθουσιασμού κατά τη διάρκεια της άσκησης τόσο το διοικητή της όσο και τους ανωτέρους του.

Το πιθανότερο είναι ότι προετοιμάζεται νέος κύκλος εκκαθαρίσεων στο στράτευμα.

Το KCNA φιλοξένησε και άλλες δηλώσεις του Kim

«Η σκέψη των διοικητών της μονάδας φάνηκε ότι ήταν μακριά από το πεδίο της μάχης. Φυσικά μπορεί να κάνουν και άλλες δουλειές για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού δίνοντας τη συνεισφορά τους για να δημιουργηθεί ένα πλούσιο και δυνατό έθνος. Παρόλα αυτά πρέπει πάντα να δίνουν προτεραιότητα στην προετοιμασία για πόλεμο», είπε ακόμη ο εκνευρισμένος Kim.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.