ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 17-5-2014

Αστατο καιρό με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο 17 Μαΐου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 17 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν άνεμοι δυτικών-βορειοδυτικών διευθύνσεων μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στον Κορινθιακό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νομού περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι στα ανατολικά σε μέτριους 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδας στα γύρω ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.