ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/5...


Γενικά: Έχεις δυναμώσει και προχωράς και κάνεις σημαντικές τομές. Κάποιο οικογενειακό θέμα που έχεις μπορεί να το διαπραγματευτείς σωστά και να κερδίσεις.
Έρωτας: Η ανατροπή από έναν Αιγόκερω μπορεί να βγει ξαφνικά στην επιφάνεια και να έχεις να κάνεις με μια διαφορετική προσωπικότητα από αυτή ποτ νόμιζες. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα σου αρέσει, αντίθετα θα έρθετε πιο κοντά. Ο Ζυγός αν έχει απομακρυνθεί από εσένα ντρέπεται να σε πάρει τηλέφωνο γιατί το ξέρει ότι έχει κάνει λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την στήριξη από άτομα τα οποία έχουν δύναμη είτε στην κοινωνία είτε σε ένα ευρύ πολιτικό χώρο. Από αυτήν μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό.

Γενικά: Το να κάνεις αυτό που θέλεις και να επικοινωνείς πιο ελεύθερα με τα πρόσωπα που θέλεις μπορεί να σταμάτησε για λίγο, αλλά τώρα θα συνεχίσει και θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις επιτυχημένες επαφές και σχέσεις με άτομα που ταιριάζεις απόλυτα.
Έρωτας: Μερικές φορές συμβιβάζεσαι και άλλες φορές όχι. Υπάρχουν στιγμές που αναζητάς το άπιαστο που θα σου φέρει την ευτυχία και άλλες φορές κατεβαίνεις από το σύννεφο και κοιτάζεις γύρω σου και δουλεύεις με το υλικό που έχεις. Η σχέση με Λιοντάρι ή Υδροχόο έχει πολλές διακυμάνσεις γιατί τον τελευταίο καιρό κονταροχτυπιέστε εξαιτίας των διαφορετικών σας θέσεων ή κάποιων οικονομικών ανασφαλειών.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υπόψη σου ότι χρειάζεται να κάνεις πολλές αλλαγές στην ζωή σου για να φέρεις την ανάλογη ισορροπία στην ψυχή σου. Χωρίς να το καταλάβεις κάτι σε πιέζει εσωτερικά να δημιουργήσεις και να γεφυρώσεις πολλά ταλέντα σου μαζί. Για αυτό δράσε και μην περιμένεις.

Γενικά: Αφού βγήκες προς τα έξω και πήρες αρκετές γνώσεις ή γνώρισες νέα άτομα, τώρα προτιμάς να μπεις και πάλι στο καβούκι σου και να σκεφτείς σοβαρά ακόμα και ένα κομμάτι από τον βαθύ σου εαυτό που μερικές σου πέφτει κάπως βαρύ γιατί καταπιέζεσαι από αυτό.
Έρωτας: Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως μπορεί να κάθονται απέναντί σου και να σου μιλάνε με την δική τους γλώσσα. Με έναν άλλο Δίδυμο θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δέσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές δυσκολεύεσαι, όταν είναι να κάνεις κάτι που δεν σε εκφράζει αλλά οι υποχρεώσεις σε πιέζουν και σε οδηγούν σε πρόωρες ή βιαστικές κινήσεις. Πιθανόν η βοήθεια από την οικογένεια να μην σου αρέσει αλλά την θεωρείς αναγκαία.

Γενικά: Όσο έχεις κλειστό μυαλό τόσο δεν μπορείς να αποφύγεις κινήσεις που θα σε βγάλουν έξω από το παιχνίδι. Κάποιες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα. Πιθανόν, χωρίς να το καταλάβουν, να σου βγάλουν φιλοδοξίες στην επιφάνεια και με κάποιο τρόπο θα αναζητάς την άνοδο.
Έρωτας: Έχεις αποκτήσει οικειότητα και άνεση με τον Αιγόκερω και πιθανόν να κάνετε σχέδια γάμου για το καλοκαίρι. Οι πιθανότητες να βγείτε έξω με έναν Κριό είναι πολύ μεγάλες αλλά χρειάζεται σύνεση στην μεταξύ σας επικοινωνία γιατί ίσως να υπάρξει κάποια υπερβολή στον τρόπο που μιλάτε και να θίξει ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πολιτική που έχεις σε ένα συγκεκριμένο σύστημα σε βοηθάει γιατί θα κερδίσεις κάποιες υποθέσεις οι οποίες θα σε προχωρήσουν περισσότερο. Μόνο χρειάζεται αντοχή για να ξεπεράσεις τις διάφορες αντιξοότητες που σου τυχαίνουν.

Γενικά: Έχεις κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις. Για αυτό δεν χρειάζεται να στραβομουτσουνιάζεις αλλά να βάλεις σε προτεραιότητα τι πρέπει να κάνεις και να το ακολουθήσεις. Το να κρατάς τους τύπους σε διάφορες καταστάσεις μπορεί να σε βγάλει από λούκια και αδιέξοδα σχέσεων.
Έρωτας: Τα συναισθήματά σου είναι αρκετά συγκρατημένα και αυτό σε κάνει να μην φέρεσαι με αυθορμητισμό. Ο λόγος είναι ότι προσπαθείς να ξανακερδίσεις την χαμένη σου εμπιστοσύνη και βάζεις αποστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να χρειάζεται να κάνεις όλες τις αγγαρείες που έχεις αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να μην υπάρχουν κενά στην συνολική σου εικόνα.

Γενικά: Όταν φέρεσαι πολύ τυπικά, καταφέρνεις να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες. Το να ρισκάρεις δεν είναι και πολύ δύσκολο για σένα σήμερα. Η δημιουργία και το παιχνίδι θα είναι κάτι που σε ευχαριστήσει.
Έρωτας: Έχεις πολύ φιλική διάθεση για αυτό κερδίζεις ακόμα και το πιο δύσκολο άτομο το οποίο μπορεί να είναι Καρκίνος και ίσως να έρθετε πιο κοντά ύστερα από κάποιες εξηγήσεις. Ο Σκορπιός από την άλλη είναι πολύ κοντά σου αλλά υπάρχουν κάποιες διευκρινήσεις που χρειάζονται να γίνουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις σταθερότητα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου και αυτό σου δίνει ανεξαρτησία αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις να μαζέψεις περισσότερα χρήματα και να καταφέρεις να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες γιατί υπάρχουν και κάποιες ξαφνικές ανατροπές που δεν μπορείς να ελέγξεις.
Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Γενικά: Ορισμένες καταστάσεις σου επιβάλλουν όρια τα οποία πιθανόν να σε μπλοκάρουν ή να σου δημιουργήσουν κόντρα με τις αρχές, την εξουσία ή την οικογένειά σου. Ίσως πιεστείς αλλά τουλάχιστον θα καταλάβεις μέχρι που μπορείς να πας.
Έρωτας: Ο Αιγόκερως με τον τρόπο του σε βάζει σε ένα καλούπι και αυτό σίγουρα σου αφαιρεί το ερωτικό στοιχείο ή την ελευθερία έκφρασης αλλά σου δίνει και δυνατότητες εξέλιξης. Ο Καρκίνος είναι πολύ κοντά σου αρκεί να τα βρείτε σε συναισθηματικό επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμβολή σου σε ένα οικογενειακό ή ακόμα και τοπικό έργο θα σε βοηθήσει να δεις και την σοβαρή μεριά των πραγμάτων. Μπορεί να νιώθεις ότι δεν υπάρχει η επικοινωνία που χρειάζεσαι ή ταύτιση.

Γενικά: Έχεις ανάγκη να κάνεις κάποιες συζητήσεις πολύ σοβαρές και με αυτόν τον τρόπο να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο που μπορεί να έχεις αφήσει μισό που αφορά σε μια μελλοντική σου κίνηση. Πιθανό ένα ταξίδι ή αλλαγή σπιτιού.
Έρωτας: Η επικοινωνία με Καρκίνο που μπορεί να είναι αυτή την στιγμή στο εξωτερικό ή με Αιγόκερω που είναι ένα πρόσωπο πολύ της εμπιστοσύνης σου θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Ο Υδροχόος μπορεί να μην είναι και πολύ κοντά σου γιατί συναισθηματικά λειτουργεί αλλιώς αλλά κάνει τα πάντα για να παραμείνει δίπλα σου, έστω και σαν φίλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αμφισβητείς τις δυνάμεις σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα χάσεις τελείως την αυτοπεποίθησή σου και τώρα την χρειάζεσαι παραπάνω από άλλες φορές. Πάντως μαζεύεις σιγά-σιγά χρήματα και αυτό σου δημιουργεί ασφάλεια.

Γενικά: Υπάρχει ένα πρόβλημα που θα πρέπει να πιεστείς για να το λύσεις, κάνοντας έναν συνδυασμό που μπορεί στην αρχή να μη σου βγαίνει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο σε ενθουσιάζει αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι μαζί του γιατί σας χωρίζουν κοινωνικές διαφορές. Η ελευθερία είναι σημαντική σε μια σχέση για αυτό και ο Υδροχόος που είναι διαφορετικός σε έλκει αλλά επίσης δεν είναι εύκολο να προσεγγίσει ο ένας τον άλλον, λόγω διαφορετικής ιδεολογίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυνατότητα να κερδίσεις και να βρεθείς μπροστά σε μια κατάσταση θα είναι περιορισμένη γιατί θα χρειαστεί να τα βάλεις με άτομα που μπορεί να σε ανταγωνίζονται. Μην φοβάσαι όμως γιατί έχεις το προβάδισμα και δεν θα πρέπει να το ξεχάσεις αυτό.

Γενικά: Η διαφορετικότητα κάποιων ατόμων σε προκαλεί μερικές φορές να δοκιμάσεις πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα για σένα. Εσύ έχεις μάθει να μην ανοίγεσαι και τώρα μπορεί να πιέζεσαι να το κάνεις ή να μιλήσεις για θέματα σχετικά με εσένα.
Έρωτας: Η κοινή αντιμετώπιση με έναν Δίδυμο σε ένα πρόβλημα θα δώσει την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά αλλά χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα δημιουργηθεί μια πολύ έντονη σχέση. Από την άλλη ο Κριός έρχεται στην ζωή σου πολύ ξαφνικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια τάση να ελευθερώσεις το δυναμικό σου γιατί θέλεις να κινηθείς με ένα διαφορετικό πνεύμα. Η στάση σου όμως τελικά θα αλλάξει γιατί θα δεις κάτι πολύ προσωπικό και τότε θα ανοιχτείς για σένα και όχι για τους άλλους.

Γενικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες οι οποίες όμως τελικά θα φύγουν από το μυαλό σου γιατί θα δεις ουσιαστικά το πρόβλημά σου. Η απομόνωση θα σου κάνει κατά κάποιο τρόπο καλό και θα δημιουργήσεις ένα προστατευτικό περίβλημα για σένα. Η ευαισθησία που θα έχεις για ένα πρόσωπο από την οικογένεια πιθανόν να σε επηρεάσει πάρα πολύ.
Έρωτας: Έχεις στο μυαλό σου ένα Καρκίνο και θα πρέπει να τον πλησιάσεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Το πιο θετικό είναι ότι με τον Σκορπιό θα συνεννοηθείς και θα έχεις και την βοήθεια ενός δικού του ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες μικρές ευκαιρίες οι οποίες όμως είναι λίγο δύσκολες γιατί όντως υπάρχουν εμπόδια και για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις ακόμα και υπερβολές για να πετύχεις τον στόχο σου.

Γενικά: Υπάρχουν από την πλευρά σου υπερβολές και μπορεί σε ένα θέμα να μην βλέπεις την πραγματικότητα αλλά τελικά σιγά- σιγά όλα θα μπουν στην σειρά τους και με ένα τρόπο πιο εύκολο από ό, τι νόμιζες.
Έρωτας: Το ότι έχεις ανάγκη από το άτομο που είναι κοντά σου να σε προστατέψει και να σε πλησιάσει ακόμα πιο πολύ, μάλλον οφείλεται και στην δική σου συμπεριφορά γιατί μερικές φορές δεν δείχνεις αυτό ακριβώς που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις μια σημαντική συζήτηση η οποία θα σε βγάλει κάπου, αρκεί να έχεις την δυνατότητα να ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις. Μπορεί πάντως να υπάρχει ένα διάστημα που θα έχεις αμφιβολίες για ορισμένους συνεργάτες σου και εκεί χρειάζεσαι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.


Πηγή:astrology.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.