ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η ιστορία του 18χρονου από τα Γιαννιτσά που ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ...

autoktonia sta gianitsa
Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τον τραγικό επίλογο που έδωσε στην ζωή του ένας 18χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά Πέλλα...
ς βυθίζοντας παράλληλα στο πένθος την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα. Ήταν μοναχοπαίδι και οι γονείς του έχουν μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, ενώ τον απέκτησαν μετά από πολλές προσπάθειες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, o 18χρονος μια εβδομάδα πριν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με τραύμα στο μάτι, με την αιτιολογία ότι τον είχε χτυπήσει μηχανάκι.


Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός έφυγε το πρωί από το σπίτι του προκειμένου να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές και να εξεταστεί στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Ωστόσο, αντί να κατευθυνθεί προς το 1ο ΓΕΛ της περιοχής, ανέβηκε στον 6ο όροφο οικοδομής δίπλα στο σχολικό συγκρότημα και πήδηξε στο κενό.
Σύμφωνα με το thestival.gr από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ ήταν άμεση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο τοπικό Κέντρο Υγείας.
Εκεί κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αφού διασωληνώθηκε, ο 18χρονος μεταφέρθηκε με σοβαρά κατάγματα στο Ιπποκράτειο.

Ωστόσο, λίγο πριν το όχημα περάσει την είσοδο του κτιρίου, ο νεαρός είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
«Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου έγινε εκτίμηση της κατάστασης και ο 18χρονος διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και καθ' οδόν έχασε τη μάχη. Ο μαθητής έφερε κατάγματα στον θώρακα, στους πνεύμονες, στο κεφάλι και είχε ανοιχτή λεκάνη» εξήγησε σε δηλώσεις της η Τζίνα Λεπτοκαρίδου, διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος.

star.gr

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.