ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 28-5-2014...

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, περιμένουμε την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στην Ήπειρο, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό κόλπο το δυτικό ρεύμα θα ενισχυθεί σταδιακά στα 7 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, τοπικά πυκνότερες μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
Καλό και ζεστό καιρό με παροδικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.