ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Λάρισα: Δείτε τι του έκλεψε και ζητούσε 3000€ για να το επιστρέψει!!

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλίας, ένας 34χρονος, κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάροςημεδαπού, ιδιοκτήτη επιχείρησης.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από σχετικές καταγγελίες του 55χρονουιδιοκτήτη, σύμφωνα με τις οποίες ο 34χρονος απαίτησε εκβιαστικά και με απειλέςαπό τον ίδιο την καταβολή 

του χρηματικού ποσού των (3.000) ευρώ προκειμένου νατου παραδώσει Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχε ιδιοποιηθεί παράνομα την (02-04-2014) από την επιχείρησή του στην Καρδίτσα.
Σε προκαθορισμένη χθεσινή συνάντηση των δύο αντρών, ο 55χρονος παρέδωσε στον 34χρονο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (1.695) ευρώ, ενώ στη συνέχεια αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 34χρονο, από την κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και το Ι.Χ. φορτηγό.
Το φορτηγό αυτοκίνητο παραδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

larisanew.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.