ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ανήλικος εγκληματίας έδινε εντολές μέσα από τη φυλακή - Οργάνωσε 66 κλοπές!!

anilikos mesa apo filaki
Ακόμη και μέσα από τις Φυλακές του Αυλώνα, όπου προφυλακίστηκε στις 6 Μαΐου, εξακολουθούσε να κινεί τα νήματα της σπείρας που είχε στήσει ο 16χρονος με την πλούσια εγκληματική δραστηριότητα στη Θήβα και τις γύρω περιοχές....

Ο ανήλικος κακοποιός οργάνωσε και εκτέλεσε 66 κλοπές μετά την απόδρασή του από το ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου τον περασμένο Φεβρουάριο!
Μαζί του είχε έναν 17χρονο και άλλους δυο συνεργούς του ηλικίας 28 και 27 χρόνων, οι οποίοι συνέχιζαν τη δράση τους και μετά τη σύλληψη του «αρχηγού» τους. Οι δυο ενήλικοι συνελήφθησαν στον περιφραγμένο χώρο της επιχείρησης ενός 46χρονου στη Θήβα, ενώ έκλεβαν πετρέλαιο και την μπαταρία από ένα Ι.Χ. φορτηγάκι. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, πάντα με τον ίδιο τρόπο δράσης έκλεψαν δέκα Ι.Χ. αυτοκίνητα με τα οποία πήγαιναν στους στόχους τους και έκλεβαν μεγάλες ποσότητες πετρελαίου.
Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές 4.500 λίτρων πετρελαίου από οχήματα του Δήμου Θηβαίων, 15 κλοπές 1.500 λίτρων από αγροτικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων ενός 34χρονου, έξι κλοπές 1.505 λίτρων πετρελαίου από λεωφορεία του Κ.Τ.Ε.Λ. Θηβών, έξι κλοπές 3.000 λίτρων πετρελαίου από φορτηγά και αγροτικά μηχανήματα ενός 68χρονου, τέσσερις κλοπές 700 λίτρων από οχήματα ενός 65χρονου, τρεις κλοπές 1.000 λίτρων από φορτηγά ενός 54χρονου, μια κλοπή 400 λίτρων από το αγροτικό ενός 31χρονου και άλλη μια 100 λίτρων από το αγροτικό ενός 46χρονου!
Και τα δέκα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και στο εσωτερικό τους κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, λαστιχένιοι σωλήνες και πλαστικά δοχεία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την μετάγγιση του πετρελαίου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που τους παρέπεμψε να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.