ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

700.000 ευρώ χρειάζεται άμεσα η ΠΑΕ Άρης...

Τουλάχιστον 700.000 χρειάζεται άμεσα η ΠΑΕ Άρης για να αντιμετωπίσει τις άμεσες υποχρεώσεις της, όπως υποστήριξε προσφάτως ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν να βρουν έσοδα, εκτός από το τηλεοπτικό, τις ενδεχόμενες χορηγίες, την ενδεχόμενη έλευση κάποιου επενδυτή και από τη διάθεση των εισιτήριων από το «Κλεάνθης Βικελίδης», να μάθουν τη διάθεση που θα δείξουν οι αρειανοί επιχειρηματίες.

Για αυτό τον λόγο η νέα διοίκηση του συλλόγου συγκάλεσε προσκλητήριο για σήμερα το απόγευμα (στις 19:00), ώστε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για την κατάσταση και τις ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο «κίτρινο» στρατόπεδο.

Οι κ.κ. Στεφανίδης και Ψηφίδης θα παρουσιάσουν αναλυτικά όλα τα δεδομένα, έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League.

Αποδέκτες της πρόσκλησης έχουν γίνει πάνω από δέκα επιφανείς αρειανοί επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων οι Γράντας, Δασυγένης, Παπαϊωάννου, Ορφανίδης, Τσαρούχας, Πόππης, Μπακούρας.

Όπως γράφει η SportDay, ο κ. Γράντας δεν θα παραστεί, αλλά έχει εξουσιοδοτήσει τον Παπαϊωάννου, ενώ δύσκολα θα παραβρεθεί και ο κ. Δασυγένης.
sport- fm.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.