ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Απάτη είναι αυτές οι «συσκευές οικονομίας...

Μεγάλη απάτη ερευνά η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή με θύματα χιλιάδες νοικοκυριά και οδηγούς ΙΧ, στους οποίους πουλήθηκαν και εξακολουθούν...
να διατίθενται έναντι 35 και 38 ευρώ συσκευές οι οποίες δήθεν εξοικονομούν ρεύμα στο σπίτι και βενζίνη στο αυτοκίνητο έως και 75% και 70% αντίστοιχα.
Όπως αποκαλύπτει το «Έθνος», η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης, εντόπισε εκ νέου, ύστερα από τέσσερα χρόνια, επιτηδείους που διαφημίζουν και διαθέτουν προϊόντα με παραπλανητικούς ισχυρισμούς ως προς τη μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος κατά 75% και της κατανάλωσης βενζίνης κατά 70%.
Οι συσκευές αυτές για το σπίτι μπαίνουν στην πρίζα και οι δεύτερες για το αυτοκίνητο στον αναπτήρα και χάρη... στην τεχνολογία τους υποτίθεται ότι πετυχαίνουν να ρίξουν τις δαπάνες για ηλεκτρική ενέργεια και βενζίνη.
Οι «θαυματουργές» συσκευές-σύμφωνα με την έρευνα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, τα ευρήματα της οποίας βρίσκονται στη διάθεση του «Έθνους»- πλασάρονται μέσα από το Ίντερνετ και τις διαφημιστικές καταχωρίσεις που έχουν κάνει οι προμηθευτές τους σε μηχανή αναζήτησης.
Πηγή: Έθνος

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.