ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το μοιραίο μαλαισιανό Μπόινγκ κατερρίφθη στη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων...

Το πρώτο βιβλίο αφιερωμένο στο αεροπλάνο φάντασμα της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου του 2014 κυκλοφορεί σήμερα, Δευτέρα....
Το βιβλίο υποστηρίζει ότι... το αεροσκάφος κατά πάσα πιθανότητα κατερρίφθη στη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων και πως οι αρχές συγκαλύπτουν το γεγονός.

Το βιβλίο με τίτλο: «Πτήση MH370-Το μυστήριο», το οποίο έγραψε ο αγγλοαμερικανός συγγραφέας Νάιτζελ Κόθορν επικαλείται ανώνυμες πηγές και αναφέρει ότι στη δημοσιότητα δόθηκαν ψευδείς πληροφορίες ώστε να επικεντρωθεί σε λάθος σημείο η έρευνα για το αγνοούμενο Boeing 747, αναφέρει σε σημερινό της άρθρο τη αυστραλιανή εφημερίδα The Sun Herald.

Το βιβλίο, το οποίο θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο New South Books του Σίδνεϊ, επικαλείται έναν ισχυρισμό του Νεοζηλανδού Μάικ Μακέι, ο οποίος είπε ότι είδε ένα φλεγόμενο αεροπλάνο από την εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην οποία εργαζόταν στον Κόλπο της Ταϊλάνδης στις 8 Μαρτίου, την ημέρα της εξαφάνισης του αεροσκάφους.

Ο Κόθορν συνδέει το γεγονός αυτό με τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ- Ταϊλάνδης που διεξάγονταν στην περιοχή την εποχή εκείνη.

Ο συγγραφέας επισημαίνει ότι αν η πτήση MH370 είχε καταρριφθεί κατά λάθος στη διάρκεια γυμνασίων με πραγματικά πυρά, «οι εμπλεκόμενοι θα είχαν κάθε λόγο να κρατήσουν τη σιωπή τους για το συμβάν».

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι αν βρεθεί το μαύρο κουτί του Μπόινγκ, τότε αυτό ενδέχεται να είναι πλαστό, τοποθετημένο από αυτούς που σχεδίασαν τη συγκάλυψη του δυστυχήματος.  
Πηγή 
tro-ma-ktiko 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.