ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Πιστευε πως ο δαίμονας που τον κυνηγούσε μπήκε στη γυναίκα του και... τη ΣΚΟΤΩΣΕ...


Ένας άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε στην άκρη του δρόμου γιατί νόμιζε ότι είναι δαιμονισμένη.

Ο λόγος για τον 34χρονο Αχμέντ αλ Κατίμπ από το Μάντσεστερ, ο οποίος όπως κατέθεσε στο δικαστήριο από τα 16 του χρόνια έβλεπε οράματα με ένα δαιμονικό πλάσμα γνωστό ως «Τζιν».



Ο 34χρονος είπε ότι είχε υποβληθεί και σε εξορκισμό από Ιμάμη, όμως τον περασμένο Ιούνιο πείστηκε ότι ο δαίμονας που τον κυνηγά όλα αυτά τα χρόνια και μεταμορφώνεται σε άσπρο λαγό ή δαιμονισμένο σκύλο, είχε καταλάβει την γυναίκα τουκαι μητέρα των τριών παιδιών του.

Τότε ήταν που η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, αφού πρώτα ο άνδρας την παρέσυρε στο διαμέρισμα του αδελφού του, όπου και την σκότωσε. Όπως ομολόγησε έβαλε το πτώμα της μέσα σε μια βαλίτσα και την άφησε για λίγο σε μια αποθήκη.

Μετά επέστρεψε, την πήρε και οδήγησε περίπου 87 μίλια προς το Γιορκσάιρ, όπου την έθαψε στην άκρη του δρόμου.



Αρχικά ο Κατίμπ υποστήριξε ότι σκότωσε την γυναίκα του κατά λάθος πάνω σε έναν καυγά και αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι την σκότωσε γιατί άρχισε να υιοθετεί τον δυτικό τρόπο ζωής.

Στο τέλος το έριξε στην τρελή και είπε ότι το έκανε γιατί νόμιζε ότι η σύζυγός του ήταν δαιμονισμένη.

«Όταν ήμουν 16 έβλεπα σκιές και άκουγα φωνές. Δεν μπορούσα να δουλέψω μέχρι τα 21, οπότε και ο πατέρας μου με πήγε σε εξορκιστή. Έβλεπα τον δαίμονα που μου έδινε εντολές και μου έλεγε να αυτοκτονήσω. Το επιχείρησα μια φορά. Μιλούσα στον ύπνο μου, φοβόμουν. Το Τζιν άλλαζε μορφή. Μερικές φορές ήταν ο ίδιος ο διάβολος. Ήταν πολύ λαμπερός με τέσσερα χέρια και κοφτερά δόντια που έβγαζαν αίμα. Το βλέπω και τώρα. Τρεις φορές μπήκε μέσα στην Ράνια. Είχε τέσσερα χέρια, κόκκινα μαλλιά και τεράστια μάτια», κατέθεσε στο δικαστήριο.

Ο ίδιος υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε ένα ευτυχισμένο γάμο με της γυναίκα του και ήταν πολύ ευτυχισμένοι.



Μάλιστα τον παρακολούθησαν και ειδικοί ψυχίατροι, οι οποίοι του χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή για να σταματήσουν οι οφθαλμαπάτες. Εκείνος όμως τα σταμάτησε με αποτέλεσμα να υποτροπιάσει.

Η δίκη συνεχίζεται και η απόφαση θα ληφθεί σε λίγες μέρες.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.