ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Εκλογές βίας / Άγρια επίθεση αντιεξουσιαστών σε χρυσαυγίτες υποψήφιους..μέσα σε τσιπουράδικο στα Γιάννενα...

Ο χώρος του καταστήματος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Συμπλοκή με τραυματίες μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό τσιπουράδικο των Ιωαννίνων, σύμφωνα με το epirusgate. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής που κάθονταν στο μαγαζί, δέχθηκαν την επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων-κρανοφόρων αντιεξουσιαστών με ρόπαλα και άλλα αντικείμενα στον υποψήφιο περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο" Κωνσταντίνο Αναγνώστου, καθώς και σε άλλους υποψηφίους.
Οι πρώτες μαρτυρίες μιλούν για μία καθαρά δολοφονική επίθεση...καθώς εισέβαλαν στο κατάστημα την ώρα που ήταν κατάμεστο και ξυλοκόπησαν ακόμα και τους θαμώνες που βρίσκονταν στον χώρο.

Σκαμπό, καρέκλες, πιάτα, ποτήρια και πιρούνια μετατράπηκαν σε όπλα και χρησιμοποιήθηκαν στη μάχη που ακολούθησε.

Οι θαμώνες του καταστήματος, που δεν είχαν καμία σχέση, ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο χώρο, δέχθηκαν βροχή από αντικείμενα με αποτέλεσμα γρήγορα να μετατραπούν σε μέρος της γενικευμένης σύρραξης.

Το κατάστημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, όπως και κάποια οχήματα που ήταν παρκαρισμένα επί της οδού Ναπολέοντος Ζέρβα.

Ο απολογισμός της... μάχης ήταν να τραυματιστούν αρκετά άτομα που συνεπλάκησαν αλλά να υπάρξουν και σοβαρότατες υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Από την Αστυνομία που κατέφτασε σχεδόν άμεσα στο χώρο, συνελήφθησαν δύο άτομα και η επόμενη σκηνή του επεισοδίου διαδραματίζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου υποβάλλονται μηνύσεις. Ήδη οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.