ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές σε Μαρούσι και Πειραιά...

Εξαρθρώθηκε από την αστυνομία εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από καταστήματα ενδυμάτων στο Μαρούσι και την Αττική. 

Συγκεκριμένα,συνελήφθησαν στις 15-5-2014 το απόγευμα στον Πειραιά, έξι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας 30 έως 62 ετών, μέλη της σπείρας, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν εισέλθει σε κατάστημα ενδυμάτων στην περιοχή, αφαίρεσαν διάφορα ρούχα, τα οποία είχαν τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένες σακούλες για να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός μηχανισμός και τα μετέφεραν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους που ήταν σταθμευμένα εκεί κοντά.

Λίγο αργότερα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Αναζητούνται ένας άνδρας και μία γυναίκα συνεργοί τους. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από τον Οκτώβριο του 2013, τουλάχιστον, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές από καταστήματα ενδυμάτων. Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας είχαν προμηθευθεί σακούλες με το λογότυπο των καταστημάτων, τις οποίες επένδυσαν εσωτερικά με αλουμινόχαρτο, για να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός συναγερμός κατά την έξοδο από το κατάστημα και τη μεταφορά των κλεμμένων ενδυμάτων.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες, είχαν διαπράξει ακόμα τέσσερις κλοπές από καταστήματα στο Μαρούσι και τον Πειραιά.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητά τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Πλήθος κλοπιμαίων (ενδύματα), συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.
• Τρεις (3) ειδικά διαμορφωμένες σακούλες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.