ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ότι συνέβη ήταν αποτέλεσμα ενός έντονου καιρικού φαινομένου" λέει ο διαχειριστή του λούνα παρκ...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία του πρώτου κατηγορουμένου (σ.σ. του διαχειριστή του λούνα παρκ), ελληνικής καταγωγής για το... τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού που στοίχισε τη ζωή σε ένα 13χρονο αγόρι και έστειλε στην εντατική την εννιάχρονη αδελφή του. 

Ο κατηγορούμενος προσκόμισε στην ανακρίτρια δικαιολογητικά για τη λειτουργία του λούνα παρκ και του παιχνιδιού τα οποία όπως είπε δεν το προσκόμισε στο δήμο γιατί δεν του ζητήθηκαν. 

Το επίμαχο παιχνίδι όπως ανέφερε ήταν καινούργιο και είχαν καλέσει την ελεγκτική εταιρία να πραγματοποιήσει τον έλεγχο των μηχανημάτων. 

«Ότι συνέβη ήταν αποτέλεσμα ενός έντονου καιρικού φαινομένου» επεσήμανε ο κατηγορούμενος.

Λίγο μετά τις 11.00 διεκόπη η απολογία των τριών εκ των κατηγορουμένων, καθώς οι δικηγόροι τους κατέθεσαν προσφυγή για την αλλαγή του κατηγορητηρίου από πλημμέλημα σε κακούργημα.

Θα συνεδριάσει το συμβούλιο πλημμελειοδικών, ενδεχομένως και σήμερα, για να αποφανθεί επί της ένστασης των συνηγόρων υπεράσπισης.

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για το δύστυχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον ανακριτή οι τέσσερις συλληφθέντες για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, η οποία συνιστά κακούργημα.

Εν τω μεταξύ, την άμεση διενέργεια ελέγχων σε παιδότοπους, παιδικές χαρές καθώς και παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ζητά, με κατεπείγον έγγραφό του προς του Γενικούς Γραμματείς και τους Δήμους όλης της χώρας, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.