ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τον κατώτατο μισθό...

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση, με αιχμή την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σταθάκη, στο ραδιοσταθμό Βήμα, ο οποίος χαρακτήρισε αδύνατη την επιστροφή στην...
προηγούμενη κατάσταση όσον αφορά το θέμα των μισθών. Διευκρίνισε, δε, ότι "η επαναφορά του κατώτατου μισθού θα γίνει άμεσα και αφορά μόνο όσους προσλήφθηκαν στον ιδιωτικό τομέα το διάστημα μέσα στην κρίση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και όχι το σύνολο των εργαζομένων".
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, δήλωσε πως ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταθάκης, είπε το πρωί της Δευτέρας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να επαναφέρει τον κατώτατο μισθό στα επίπεδα του 2009, ενώ λίγες ώρες μετά, όπως επισήμανε, ο κ. Στρατούλης τον "άδειαζε", λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει και μάλιστα με νόμο, ακριβώς αυτό που το πρωί απέκλειε ο σύντροφός του.

"Ας μας πει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας, αν μπορεί, τι από τα δύο ισχύει τελικά...", ανέφερε η κυρία Ασημακοπούλου.

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση της Κουμουνδούρου. "Η ανεπίδεκτη μαθήσεως εκπρόσωπος της ΝΔ για άλλη μια φορά πιάνεται αδιάβαστη και μετέρχεται μεθόδους μονταζιέρας. Κύρια εκπρόσωπε, καταλάβετε επιτέλους πως με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο κατώτατος μισθός θα επανέλθει στα προ του μνημονίου επίπεδα. Άντε γεια και ραντεβού στις κάλπες", τόνισε το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

reporter.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.