ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

«Εζησα έναν εφιάλτη που δεν θέλω να θυμάμαι» -Η Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε από βαρελότο στην Οία επέστρεψε στις ΗΠΑ [εικόνες]

To δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα της πήρε η 52χροη Αμερικανίδα τουρίστρια που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά από βαρελότο στο προαύλιο εκκλησίας της Οίας.
Η 53χρονη που όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της Κρήτης ευχαρίστησε τους γιατρούς κα το υπόλοιπο προσωπικό του ιδρύματος αλλά και ολόκληρο το νησί για την «ζεστή αγκαλιά» τους.
Ιδιαίτερα συγκινημένη η 52χρονη γυναίκα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τους γιατρούς και το προσωπικό του Βενιζελείου νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες εβδομάδες.
«Ένας μεγάλο ευχαριστώ στην Κρήτη για την ζεστή αγκαλιά που μου άνοιξε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου που με βοήθησαν να γίνω καλά. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην πατρίδα μου και θα συνεχίσω εκεί τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της υγείας μου. Oλο αυτό ήταν για μένα ένας εφιάλτης που δεν θέλω να θυμάμαι. Ευχαριστώ Κρήτη», είπε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα τουρίστρια αποχωρώντας από το νοσοκομείο.
Φωτογραφίες: Cretalive.gr
Πηγή: iefimerida.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.