ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άφαντη από χθες το μεσημέρι Γαλλίδα τουρίστρια στη Κρήτη - Είχε πάει για πεζοπορία με την σύζυγο της...

Κανένα σημείο ζωής δεν έχει δώσει από χθες το μεσημέρι στις 14:30 η 69χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που είχε πάει με το... σύζυγο της για πεζοπορία από τη Σούγια προς την Αρχαία Λισσό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το μεσημέρι ο σύζυγος κουράστηκε από το περπάτημα και εγκατέλειψε πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο και περιμένοντας τη γυναίκα του να επιστρέψει, όπως αναφέρει το irakliolive.gr. 

Ωστόσο οι ώρες περνούσαν και εκείνη δεν έδινε κανένα σημείο ζωής. Τότε εκείνος, σύμφωνα με τα όσα είπε αργότερα στην αστυνομία και την πυροσβεστική, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου και κατήγγειλε την εξαφάνιση και τα όσα είχαν προηγηθεί. Αυτό έγινε περίπου στις 9 χθες τη νύχτα.

Αμέσως ενημερώθηκε η πυροσβεστική που με ένα κλιμάκιο 15 ανδρών (οι 5 της ΕΜΑΚ ) και 5 οχημάτων άρχισαν τις έρευνες . Μέχρι τώρα όμως και παρά το γεγονός ότι οι πυροσβέστες έχουν κυριολεκτικά "οργώσει" την περιοχή δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της 69χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που έχουν σημειωθεί από την έναρξη της τουριστικής περιόδου μέχρι σήμερα στα ορεινά μονοπάτια της Κρήτης με τους τουρίστες που θέλουν να περπατήσουν αναζητώντας τον εναλλακτικό αλλά που όμως έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες, προβλήματα υγείας, ατυχήματα και έτσι πολύ συχνά οτι πυροσβέστες καλούνται να τους βγάλουν από φαράγγια, μονοπάτια ορειβατικά και δύσβατα μέρη μετά από πολλές ώρες πεζοπορίας... Οι υποθέσεις αυτές έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις αρμόδιες υπηρεσίες.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.