ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ χρήσεις για τις μπατονέτες που δεν σου πάει το μυαλό...

Αυτό το προϊόν είναι εύχρηστο με τόσους πολλούς τρόπους...









1. Αντί να κουβαλάτε ολόκληρο μπουκάλι με άρωμα μαζί σας δείτε τι μπορείτε να κάνετε



Πάρτε μαζί σας μερικές μπατονέτες, τις οποίες έχετε ποτίσει πριν με το άρωμα σας, σε μια πλαστική σακούλα. Αυτό θα κλειδώσει το άρωμα για αρκετές ώρες. Όταν είστε έτοιμοι να φρεσκάρετε το άρωμά σας το μεσημέρι, πιέστε μια μπατονέτα και αφήστε το άρωμα να τρέξει στο εσωτερικό των καρπών και τους αγκώνες σας, στο λαιμό σας, και πίσω από τα αυτιά και τα γόνατά σας.



2. Καθαρίστε το κραγιόν που τρέχει


Για να μην τρέχει το κραγιόν σας, βουτήξτε την άκρη μιας μπατονέτας σε διάφανη πούδρα και σκουπίστε κατά μήκος της περιμέτρου του στόματός σας. Η πούδρα βοηθά να δημιουργήσετε ένα φράγμα γύρω από τα χείλη σας, αποτρέποντας το χρώμα να τρέξει και να πασαλείψει τα χείλη σας!


3. Διορθώστε το κολλημένο φερμουάρ



Βουτήξτε ένα άκρο της μπατονέτας σε σαμπουάν και τρίψτε κατά μήκος της περιοχής του φερμουάρ που έχει κολλήσει. Το σαμπουάν θα λειτουργήσει ως λιπαντικό που θα βοηθήσει να χαλαρώσει το μπλοκαρισμένο φερμουάρ.




5. Διώξτε το πρήξιμο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια 




Βουτήξτε τα άκρα από δύο καθαρές μπατονέτες στην αγαπημένη σας κρέμα ματιών και κλείστε τις σε μια πλαστική σακούλα. Τοποθετήστε τη σακούλα στο καταψύκτη όλη τη νύχτα. Το πρωί, εφαρμόστε τος μπατονέτες από τις εσωτερικές γωνίες των ματιών προς τα έξω, εφαρμόζοντας λίγη πίεση καθώς σιγά-σιγά γλιστράτε τις μπατονέτες προς τις εξωτερικές γωνίες. Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την αποστράγγιση του υγρού που είναι συγκεντρωμένο κάτω από τα μάτια σας, ενώ η κρύα κρέμα ματιών και τα συστατικά της θα βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση του πρηξίματος.
neadiatrofis.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.