ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τσάι με χασίς πωλείται στην Κρήτη..

Σάλο προκαλεί η διακίνηση αναψυκτικού με έμβλημα και βασικό συστατικό του την κάνναβη.

Το μαύρο τσάι με σιρόπι κάνναβης είδαν εμβρόντητοι στα χέρια των παιδιών τους κάτοικοι των Αρχανών, που βρέθηκαν αντιμέτωποι με άκρως ανησυχητικές διαπιστώσεις ψάχνοντας να μάθουν από πού προέρχεται το σκεύασμα και υπό ποιες συνθήκες επιτρέπεται η διακίνησή του. Και αυτό γιατί φραγμός δε φαίνεται να υπάρχει τουλάχιστον σε νομικό επίπεδο.

Πρόκειται για ένα σκεύασμα με έμβλημα την κάνναβη και βασικό συστατικό του το σιρόπι το οποίο εξάγεται από τη ναρκωτική ουσία και πωλείται ακόμη και σε περίπτερα, χωρίς καμία διάκριση απέναντι στα παιδιά.

Όπως προκύπτει από τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, η διακίνησή του είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ανυποψίαστοι έως τώρα γονείς δοκίμασαν μια οδυνηρή έκπληξη βλέποντας τις προηγούμενες ημέρες να παιδιά τους να καταναλώνουν το συγκεκριμένο ποτό.Τη στιγμή που ενήλικες δηλώνουν πως διστάζουν να το δοκιμάσουν, το σκεύασμα αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλές για τους ανήλικους μαθητές της περιοχής.

Δεν είναι λίγα τα παιδιά που επέστρεψαν το τελευταίο διάστημα στα σπίτια τους κρατώντας στα χέρια τα κουτιά με το σήμα της κάνναβης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.