ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κασιδιάρης:Περιμένω τον Α.Σαμαρά στη Βουλή και τότε θα δείτε τι βίντεο υπάρχουν...

Νέα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που καταδεικνύουν την συνωμοσία που στήθηκε σε βάρος των ηγετικών στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν και να έρθουν στο φως της δημοσιότητας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα υπονόησε ο εκπρόσωπος και βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης στην διακαναλική συνέντευξη που έδωσε το κόμμα πριν λίγο με παρόντες τον ίδιο και τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο και Ελένη Ζαρούλια.

Και αφού διευκρίνησε ότι "Εγώ δεν δίνω τα βίντεο στην δημοσιότητα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καταγραφές" προκάλεσε ευθέως τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά να έρθει να τον αντιμετωπίσει στην Βουλή για να έρθει αντιμέτωπος με αποκαλύψεις "Που θα ρίξουν την κυβέρνησή του και θα έρθει αντιμέτωπος με ντοκούμέντε που βέβαια δεν θα έχουνε φέρει εμείς στην δημοσιότητα".

Την ίδια στιγμή όχι απλώς απέφυγε να δώσει κάποια "γραμμή" για υπερψήφιση κάποιον από τους Γ.Καμίνη και Γ.Σακελλαρίδη, ενώ χθες είχε επιτεθεί μόνο κατά του Γ.Καμίνη, αλλά απέρριψε σαφώς την πιθανότητα υπερψήφισης ΓΣακελλαρίδη και Ρ.Δούρου στην περιφέρεια.

Είναι σαφές ότι η απειρία του "μικρού" Γ.Σακελλαρίδη που βιάστηκε χθες να ζητήσει τις ψήφους των απλών ψηφοφόρων του κόμματος επιτιθέμενος ταυτόχρονα (!) στη "νεοναζιστική" Χρυσή Αυγή θα του στοιχήσει. Μικρός είναι, θα μάθει αλλά "κλωτσήσε" μια προίκα της τάξεως του 16,5%, όπως φαίνεται και παίρνει και στο λαιμό του τη Ρ.Δούρου...
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.