ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε για την Αρετή Κοσμίδου..

Η Αρετή Κοσμίδου στα 16 της χρόνια αποφάσισε να ανέβει στην σκηνή του «The Voice» και έκανε τους coaches να ξετρελαθούν με την απίστευτη φωνή της!
Η Αρετή όμως δεν είναι μόνο η φωνή που ακούμε αλλά κι ένα εξαίρετο κορίτσι, που απεχθάνεται την δημοσιότητα κι έχει ως προτεραιότητα τις σπουδές της στη μουσική. Πάμε να δούμε μερικά πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνη σύμφωνα με το You.
- Το στυλ της μουσικής που . προτιμά είναι το indie rock και το ξένο alternative . Δεν έχει ξεκινήσει να γράφει τραγούδια καθώς πιστεύει ότι για να γράψει κάποιος πρέπει να έχει εμπειρίες και βιώματα.
- Σκέφτειαι να σπουδάσει Μουσικολογία στο στο Λονδίνο, μια σχολή που συνδυάζει το μουσικό με το θεατρικό κομμάτι των μιούζικαλ.
- «Η αναγνωρισιμότητα είναι κάτι που με τρομάζει», λέει η 16χρονη που μέσα στο παιχνίδι δέθηκε περισσότερο με τον συμπαίκτη της Γιούρι Μελικόφ.

- Προπμά να ζει στην κλειστή κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, που ταιριάζει περισσότερο με το χαρακτήρα της, παρά στην Αθήνα και στο διαμέρισμα της θείας της όπου φιλοξενείται όταν έρχεται στην πρωτεύουσα.
- «Δεν μου αρέσει η υπερβολική προβολή και ξέρω ότι ο κόσμος βρίσκει και αρνητικά πράγματα να πει, δεν πρέπει κανείς να πιστεύει ότι επειδή είναι στην τηλεόραση είναι κάποιος. Πρέπει να κρατάμε τα πόδια μας στη γη και να προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας», λέει
ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.