ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τσίπρας: Ο λαός θα γράψει ιστορία την Κυριακή...

Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική μάχη της 25ης Μαΐου,...
χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στην Ομόνοια, εκτιμώντας πως «την Κυριακή ο λαός θα γράψει ιστορία». 
Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά των κομμάτων της συγκυβέρνησης ενώ κατηγόρησε και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για «διχαστικό λόγο», προσθέτοντας ότι, στον αντίποδα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει ως στόχο «να ενώσει όλους τους Έλληνες». 
Ο λαός, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα αποκρούσει την Κυριακή «κάθε διχασμό, όπως αυτόν που προσπαθεί να σπείρει η κυβέρνηση των υποτακτικών της κ. Μέρκελ». 
«Πρέπει να τους σταματήσουμε και θα τους σταματήσουμε. Είναι θέμα επιβίωσης» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες στις κάλπες «θα κλείσουν την πόρτα της ιστορίας στους εκπροσώπους του παλαιού».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι οι εκλογές αυτές «είναι το δημοψήφισμα που δεν έγινε για το μνημόνιο» και υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων, επαναφορά του κατώτατου μισθού των 751 ευρώ «για όλους», τερματισμό της διαθεσιμότητας και των απολύσεων, αξιοπρεπή πρόσβαση όλων στην Υγεία, τα φάρμακα και την Παιδεία.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.