ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

“Σοκ” στον ΠΑΟΚ!

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ,...
ενώ αποφάσισε η ποινή του “δικεφάλου” για αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών να ισχύσει στα πλέι-οφ. Πολύ βαριά θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ τα επεισόδια που έγιναν στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο "δικέφαλος του βορρά" θα δώσει τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του για τα πλέι-οφ χωρίς κόσμο (με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο), ενώ θα του αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί. Παράλληλα, "καμπάνες" αναμένονται και για τα πρόσφατα επεισόδια στη Λεωφόρο πριν το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η βαθμολογία στα πλέι-οφ  διαμορφώνεται ως εξής:

Παναθηναϊκός 4
Αστέρας Τρίπολης 4
Ατρόμητος 3
ΠΑΟΚ 1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.