ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κατασκευαστικές εργασίες στην πλατεία Σολωμού...

Λευκωσία: Ο Δήμος Λευκωσίας με ανακοίνωσή του πληροφορεί ότι στις 29 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες στο πλαίσιο της Δ΄φάσης του έργου του σταθμού μετεπιβίβασης της πλατείας Σολωμού, που αφορά τη δημιουργία προσβάσεων. Οι εργασίες προβλέπουν μεταξύ άλλων, διάνοιξη σήραγγας κάτω από την πλατεία Σολωμού, κατασκευή νέων χώρων υγιεινής, εγκατάσταση ανελκυστήρα και διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου περιλαμβανομένου νέου φωτισμού και εξοπλισμού.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 29 Μαΐου, ενώ οι εργασίες υπολογίζεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Μάρτιο του 2015. Σημειώνεται ότι, λόγω της εκτέλεσης των εργασιών και καθ' όλη την περίοδο εκτέλεσης του έργου θα ισχύσουν οι ακόλουθες διευθετήσεις:
 
• Η σκάλα παρά το περίπτερο στη γωνία Λεωφόρου Ομήρου με Πλατεία Σολωμού, που οδηγεί στην τάφρο, θα παραμείνει κλειστή.
• Μέρος της τάφρου δυτικά της πλατείας Σολωμού θα περιφραχθεί και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό.
• Οι χώροι υγιεινής στην τάφρο δυτικά της πλατείας Σολωμού θα καταργηθούν. Το κοινό καλείται να χρησιμοποιεί τη λυόμενη μονάδα χώρων υγιεινής, που λειτουργεί στον χώρο στάθμευσης του προμαχώνα Τρίπολη και το αποχωρητήριο αναπήρων δίπλα από το περίπτερο της πλατείας Σολωμού.

Πηγή: philenews.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.