ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κλείνουν oι αιτήσεις για πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων του OΑΕΔ!!

Έως την Παρασκευή 6 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), οι αιτήσεις ένταξης...
στο πρόγραμμα επιδότησης εργοδοτικών εισφορών του ΟΑΕΔ για όσες επιλέξιμες επιχειρήσεις επηρεάζονται από τα έργα κατασκευής του μετρό στην πόλη.
Οι αιτήσεις, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα πρέπει να κατατεθούν στο γραφείο διοίκησης του επιμελητηρίου, στην οδό Τσιμισκή 29.
Οι όροι που πρέπει να πληρούν οι επιχειρήσεις για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, είναι οι εξής: να είναι υφιστάμενες και λειτουργούσες επιχειρήσεις, που απασχολούν προσωπικό, να είναι ενεργά μέλη του ΕΒΕΘ, οικονομικά τακτοποιημένα, μέχρι και το τρέχον έτος και να είναι εγκατεστημένες με είσοδο ή/και πρόσοψη επί του άξονα κατασκευής των έργων του μετρό, και συγκεκριμένα μπροστά από τα εργοτάξια, από την έναρξη των έργων μέχρι και σήμερα.
Οι προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα είχαν συζητηθεί σε σύσκεψη που συγκάλεσε πρόσφατα το ΕΒΕΘ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτου Σιμόπουλου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της πόλης και του ΟΑΕΔ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του επιμελητηρίου και συγκεκριμένα την ενότητα "Σημαντικά θέματα".   
newsbomb.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.