ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τα μάζεψε και έφυγε ο Τσάκας από την Ελλάδα. Τι συνέβη; [photo]

Καινούργια ζωή στην Γερμανία για τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη ή αλλιώς... Γιώργος Τσάκας όπως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή 
του και την νίκη του στο Big Brother 1.

Δεκατρία χρόνια πάλεψε σκληρά για να ορθοποδήσει επαγγελματικά στο μικρό χωριό του
«Δεν έφυγα. Με έδιωξε η χώρα μου. Δεν υπήρχε δουλειά πουθενά και έπρεπε να επιβιώσω» λέει στο «ΤV ΒΟΧ». «Οι γονείς μου ήταν μεισνάστες στη Γερμανία, το 1970. Εκεί γεννήθηκα και, όταν επιστρέψαμε στην Ελλάδα, νόμιζα ότι ρίξαμε μαύρη πέτρα πίσω μας. Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη και σήμερα σας μιλάω από τη γερμανική Μπαντ Βίλμπελ. Εδώ μένω πλέον με την οικογένειά μου, τη σύζυγο μου Χριστίνα και τον πέντε μηνών γιο μας Παναγιώτη. Εργάζομαι σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών, από τις έξι το πρωί έως αργά το απόγευμα».
«Η ζωή μου είναι ίδια με ενός ρομπότ. Δεν έχω όμως παράπονο. Περνάω καλά, είμαι ευτυχισμένος με την οικογένεια μου, έχω δου¬λειά. Ο γιος μου γεννήθηκε εδώ. Τι να ζητήσω άλλο από τη ζωή μου όταν ο μικρός ξυπνάει νωρίς το πρωί και αρχίζει να λέει λογάκια και να παίζει, να χαμογελάει, να γκρινιάζει, να τρώει, να θέλει αγκαλιές. Και η Χριστίνα μου πάντα με έναν καλό λόγο, ένα τρυφερό χάδι προτού φύγω για τη δουλειά. Τον μικρό θα τον βαφτίσουμε Παναγιώτη. Αν ήταν κορίτσι, θα του έδινα το όνομα της μάνας μου: Μαρία. Του δώσαμε το όνομα της Παναγίας της Σουμελάς των Ποντίων. Η βάφτιση του θα γίνει το καλοκαίρι στο χωριό. Και ο γάμος μου με τη Χριστίνα θα γίνει στην Ελλάδα».
«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στην Ελ¬λάδα. Γέννημα θρέμμα Γερμανίδα αλλά Ελληνίδα. Είχε έρθει στην Έδεσσα για σπουδές. Εκεί γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε πολύ και θελήσαμε να κάνουμε οικογένεια. Αποφασί¬σαμε από κοινού να έρθω στη Γερμανία για δουλειά. Ο πατριός της, που είναι Γερμανοαμερικανός, με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι σαν τον... Άγιο Βασίλη για μένα. Με στήριξε σαν πατέρας μου».
Ο Τσάκας φοίτησε σε γερμανικό σχολείο για τέσσερις μήνες κι έμαθε τα βασικά της γλώσσας, ώστε να μπορεί να συνεννοείται. «Με τους συναδέλφους στη δουλειά μιλάμε στα αγγλικά, γλώσσα που γνωρίζω πολύ καλά. Αν και δεύτερη γλώσσα στη Γερμανία είναι τα τουρκικά».
Η αγάπη του κόσμου δεν έχει τελειώσει. «Μου άφησε καλά σημάδια. Και στον κόσμο που έρχεται να μου μιλήσει στον ενικό, αποκαλώντας με Τσάκα. Και μου αρέσει αυτή η οικειότητα. Με τον Πρόδρομο έχουμε χαθεί. Δεν ξέρω τι κάνει, που βρίσκεται. Έμαθα ότι παντρεύτηκε και χάρηκα πολύ».
Εκείνο που τον εξοργίζει είναι κάποια δημοσιεύματα. «Γράφουν απίστευτες ανακρίβειες για μένα και τη ζωή μου. Γι' αυτό δέχτηκα να μιλήσω τώρα και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους» δηλώνει. Πότε σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα; «Μόλις ορθοποδήσω, θα πάρω την οικογένεια μου και θα επιστρέψουμε στο χωριό. Ετοιμάζω κάτι μεγάλο, που έχει σχέση με τη γεωπονική. Σιγά σιγά θα δούμε».
Πηγή: gossip-tv.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.