ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

SOK: Διάσημος Έλληνας ηθοποιός έχει AIDS...

Όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, στο στενό φιλικό του περιβάλλον, μία εξέταση ρουτίνας δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμενε. Οι ‘Ελληνες γιατροί βρήκαν ότι είναι οροθετικός και άμεσα του συνέστησαν την προβλεπόμενη αγωγή....Ο ομολογουμένως όμορφος ηθοποιός όταν το έμαθε έπεσε από τα σύννεφα! Εκείνη την εποχή τα επαγγελματικά του πήγαιναν περίφημα.

Πρωταγωνιστούσε σε σήριαλ μεγάλου καναλιού , το οποίο έκανε υψηλές τηλεθεάσεις. Οι ιθύνοντες του σταθμού ήθελαν το σήριαλ να συνεχιστεί και τη δεύτερη σεζόν, αλλά ο ηθοποιός δεν υπέγραψε το συμβόλαιο, καθώς το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η υγεία του.

Πριν μάθει τα δυσάρεστα νέα είχε προγραμματίσει καλοκαιρινές διακοπές στην Αμερική. Αυτό που τελικά έκανε ήταν να επισκεφθεί τη χώρα , αλλά όχι για διακοπές. Πήγε στις  ΗΠΑ και ξεκίνησε εκεί συγκεκριμένη θεραπεία, η οποία ήταν ακόμα σε ερευνητικό επίπεδο.

Στην Αμερική έμεινε για αρκετούς μήνες με το πρόσχημα της διεθνούς καριέρας. Σήμερα συνεχίζει την αγωγή του και όλα δείχνουν να πηγαίνουν θετικά για την υγεία του και όπως δηλώνει είναι «ελεύθερος και ωραίος», καθώς ποτέ δεν έχει ακουστεί αν είχε ή έχει κάποια σχέση.
Πηγή: tvnea.blogspot.com
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.