ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έφτασε η ώρα της Εθνικής! Σήμερα το βράδυ κόντρα στους «ελέφαντες» για το εισιτήριο στους «16»

Έφτασε η ώρα της Εθνικής! Σήμερα το βράδυ κόντρα στους «ελέφαντες» για το εισιτήριο στους «16»
Μόνο νίκη κόντρα  στην Ακτή Ελεφαντοστού θέλει η Εθνική μας ομάδα, αποτέλεσμα  που θα την οδηγήσει σε πρόκριση στην φάση των «16» του Μουντιάλ, εφόσον δεν κερδίσει η Ιαπωνία την Κολομβία...

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 23:00 και θα κρίνει ένα εισιτήριο για την φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη στις τάξεις της ομάδας. Βέβαια, το μυαλό των ποδοσφαιριστών θα βρίσκεται και στο ματς της Ιαπωνίας με την Κολομβία, καθώς εάν οι «σαμουράι» κερδίσουν τους Λατινοαμερικάνους, τότε η Εθνική θα βρίσκεται και μαθηματικά εκτός Μουντιάλ.

Ο Φερνάντο Σάντος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Κατσουράνη, ενώ θέση στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Καραγκούνης.

Νωρίτερα, υπάρχει ακόμα ένα ματς-«φωτιά» στο πλαίσιο του β’ ομίλου, όπου η  Ιταλία θα αναμετρηθεί με την Ουρουγουάη για μια θέση στην επόμενη φάση. Στους Ιταλούς αρκεί και μια ισοπαλία, ενώ η παρέα του Λουίζ Σουάρεζ θέλει μόνο την νίκη. Στο άλλο ματς του ομίλου η έκπληξη του θεσμού, Κόστα Ρίκα, η οποία έκανε το… μπαμ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, θα αντιμετωπίσει την ήδη αποκλεισμένη Αγγλία με το συγκρότημα του Ρόι Χόντγκσον να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00, ενώ και τα τέσσερα θα μεταδοθούν από τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.