ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 2-6-2014

Βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ορεινά, ενώ μετά το μεσημέρι είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες βροχές στην Κρήτη και στη Νότια Πελοπόννησο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Ήπειρο, από 15 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή σημαντική εξασθένση, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό κόλπο το δυτικό ρεύμα μέχρι το μεσημέρι θα είναι ενισχυμένο στα 6 μποφόρ, αλλά στη συνέχεια θα εξασθενήσει σημαντικά. Πάντως, το βράδυ οι άνεμοι στα νότια πελάγη θα στραφούν σε ανατολικούς ισχυρούς, με σημαντική ενίσχυση κατά τη διάρκεια της νύχτα προς Τρίτη σε θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες τις βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, με σταδιακή εξασθένηση.
meteo.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.