ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ξεκινάει η καταβολή αποζημιώσεων των σεισμοπαθών του 2008 στην Πελοπόννησο

Ξεκινάει η καταβολή αποζημιώσεων των σεισμοπαθών του 2008
Ξεκινάει από Δευτέρα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η καταβολή της δωρεάν κρατικής αρωγής σε πληγέντες, από το σεισμό του Ιουνίου του 2008, των ...
Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, συνολικού ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ.Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τις επιταγές, αφού πρώτα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τους Τομείς Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Τ.Α.Σ.).
Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου, με την ευκαιρία της καταβολής της δωρεάν κρατικής αρωγής δήλωσε:

«Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το κράτος αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, ότι κάνει τα πάντα για να εξοικονομήσει τους απαραίτητους για τις κοινωνικές παροχές πόρους. Είναι η δεύτερη φορά, σε διάστημα 45 ημερών, που εκταμιεύονται χρήματα για την αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων, αφού τον προηγούμενο μήνα διαθέσαμε 4,3 εκατ. ευρώ και τώρα άλλα 3 εκατομμύρια.Υποσχόμαστε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί, ώστε, μέχρι το τέλος του χρόνου, να έχει εκταμιευθεί και αποδοθεί στους δικαιούχους το συνολικό ποσό των υπολοίπων 10 εκατ. ευρώ».

radio936.blogspot.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.