ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πάτρα: Η μεγάλη «σφαγή» στους Διοικητές της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. – Αλλαγές σε Αστυνομικά Τμήματα και Υπηρεσίες

Πάτρα: Η μεγάλη «σφαγή» στους Διοικητές της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.
Αλλαγές επί αλλαγών, με ορισμένους να κάνουν λόγο για τη νύχτα του… Αγίου Βαρθολομαίου και την... «σφαγή» διοικητών Αστυνομικών Τμημάτων και νευραλγικών Υπηρεσιών της παλαιάς Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, η οποία πλέον με την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει χωριστεί στις Διευθύνσεις Τάξης και Ασφαλείας (όπως αυτές αναμένεται να διαμορφωθούν άμεσα).

Σήμερα τα ξημερώματα πάντως, όπως ανέφεραν πληροφορίες του PatrasTimes, ανακοινώθηκαν στους ενδιαφέροντες οι αλλαγές στις θέσεις τους, με αρκετά ονόματα να προκαλούν «έκπληξη» για το πώς τελικά απομακρύνθηκαν από τις υπηρεσίες που είχαν αναλάβει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του PatrasTimes.gr, ο προιστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών Γιάννης Μπούμης μετακινείται στο Τμήμα Μεταγωγών, ενώ από εκεί φεύγει ο Παναγιώτης Πετσίνης και μεταφέρεται στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Ανδρέας Γκίζας από διοικητής του 2ου Αστυνομικού Τμήματος αναλαμβάνει Διοικητής της Άμεσης Δράσης Πατρών και ο Περικλής Δημητρόπουλος που υπηρετούσε μέχρι τώρα σε αυτή τη θέση, «μετακομίζει» και αυτός στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Διοικητής της Τροχαίας Πατρών Βασίλης Διαμαντόπουλος αναλαμβάνει Διοικητής στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα και στη θέση του στην Τροχαία αναλαμβάνει ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο οποίος ήταν διοικητής στο 4ο Αστυνομικό Τμήμα.
Κωνσταντίνα Τσιάμη

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.