ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η απάντηση του Καραμανλή στα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει την σκυτάλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Η απάντηση του Καραμανλή στα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει την σκυτάλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας
Τις προηγούμενες ημέρες ορισμένοι βουλευτές είχαν υποδείξει τον πρώην πρωθυπουργό ως καταλληλότερο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας...

«Δεν υπάρχει τίποτα, κάποιοι το συντηρούν το θέμα» δηλώνει προς το «Π» ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζοντας τα σενάρια που φέρουν τον πρώην Πρωθυπουργό να προτείνεται για πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Ο ίδιος ο Καραμανλής δεν τα παίρνει στα σοβαρά τα σενάρια» λέει ο κ. Αντώναρος και προσθέτει: «Έχω την απόλυτη προσωπική πεποίθηση ότι ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται γι αυτό το αξίωμα».

Βέβαια, δημοσίως στελέχη της παράταξης βγαίνουν και προτείνουν τον πρώην Πρωθυπουργό για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα. «Κάποιοι θεωρούν ότι πράγματι είναι ο καλύτερος υποψήφιος, κάποιοι θέλουν να δώσουν λύση στα δικά τους αδιέξοδα, άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι με Καραμανλή πρόεδρο της Δημοκρατίας εξασφαλίζουν την παραμονή τους στα βουλευτικά έδρανα για άλλα δύο χρόνια» λέει έτερος στενός του συνεργάτης.

Όσο για τα σενάρια που θέλουν το Μαξίμου να ανησυχεί μήπως κάποιοι «ρίχνουν» το όνομά του για να αρνηθεί και να χρεωθεί ο… ίδιος την προσφυγή στις κάλπες από την πλατεία Μαβίλη απαντούν: «Μα πώς θα χρεωθεί κάτι για το οποίο ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται;».


Ο κ. Αντώναρος διαβεβαιώνει πάντως  πως «κανείς από εμάς τους καραμανλικούς δεν αμφισβητεί την προεδρία του Σαμαρά στο κόμμα» και εκτιμά πως το όνομα του Κώστα Καραμανλή πέφτει στο τραπέζι «προκειμένου να βρεθεί λύση  ή να δημιουργηθούν εντυπώσεις ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών για την εκλογή του Προέδρου».

Πάντως δήλωση διάψευσης δεν πρόκειται να βγάλει επί του παρόντος ο Κ. Καραμανλής. Μήπως θα πρέπει να πάρει πιο… σοβαρά τα σενάρια που διακινούνται ο πρώην Πρωθυπουργός;

Πηγή: paraskinio.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.