ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Συνεδρίαση εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ

Συνεδρίαση εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ,
Την πορεία του κόμματος προς το συνέδριο και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να εκδηλωθούν στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία, συζήτησε η Εκτελεστική Επιτροπή της...
Δημοκρατικής Αριστεράς, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση. Όπως επισημάνθηκε, τόσο για το ζήτημα της «μικρής ΔΕΗ», όσο και γι αυτό του ρυθμιστικού Αθήνας-Θεσσαλονίκης και του αιγιαλού η κοινοβουλευτική ομάδα και οι οργανώσεις του κόμματος θα προβάλουν τις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, αναζητώντας παράλληλα τις ευρύτερες δυνατές συγκλίσεις μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων.

Ειδικά για το ζήτημα του ρυθμιστικού Αθήνας - Θεσσαλονίκης εκτιμήθηκε ότι θα συνέβαλε η πραγματοποίηση ειδικής εκδήλωσης στη Βουλή, με ευθύνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του αρμόδιου τομέα του κόμματος.

Η Εκτελεστική Επιτροπή τάχθηκε υπέρ της επιτάχυνσης των εργασιών των επιτροπών θέσεων, οργανωτικού και καταστατικού εν όψει του συνεδρίου με στόχο τα σχετικά κείμενα να έρθουν στον κατάλληλο χρόνο προς έγκριση σε Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η Ε.Ε. αποφάσισε, τέλος, νέα σύγκλιση του οργάνου τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συζητηθούν το θέμα του διαλόγου για την κεντροαριστερά και για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.