ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Σάντος ανεβάζει τις «στροφές» των διεθνών στο Αρακαζού...

Ο Σάντος ανεβάζει τις στροφές.
Σε «λάτιν» ρυθμούς, κινείται πλέον η ελληνική αποστολή ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ που για την Ελλάδα είναι προγραμματισμένη  το...
προσεχές Σάββατο κόντρα στην Κολομβία.

Η ελληνική ομάδα μετά το ξεμούδιασμα της Κυριακής, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς με τον Φερνάντο Σάντος, να θέλει να ανεβάσει τις «στροφές» στο «Estadio Lourival Baptista» του Αρακαζού.

Η γνωριμία με το προποπονητικό κέντρο έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες (Ελλάδας) της Δευτέρας σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, λόγω κούρασης, ενώ ξημερώματα Τρίτης ήταν προγραμματισμένη η πρώτη δυνατή προπόνηση, ανοιχτή προς το κοινό.

Αγωνιστικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέρα από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος λόγω του τραυματισμού από το φιλικό με την Πορτογαλία έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, καθώς και τα φιλικά που ακολούθησαν με Νιγηρία και Βολιβία στις ΗΠΑ. Ο διεθνής αμυντικός της Ντόρτμουντ αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την Τετάρτη.

Κατά τα άλλα, ο Σάντος εκμεταλλεύτηκε την ξεκούραση των παικτών του, υποβάλλοντας τους σε βιντεοθεραπεία! Ο Πορτογάλος τους έδειξε το πρόσφατο φιλικό της Κολομβίας με την Σενεγάλη (2-2) και θέλησε να τους δώσει μία ρεαλιστική εικόνα για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της πρώτης αντιπάλου.

tanea.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.